• چهارشنبه / ۱۰ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95061007031
  • خبرنگار : 71516

مشاور سیاسی اسد: گروه‌های تکفیری در خدمت صهیونیسم هستند

مشاور سیاسی اسد: گروه‌های تکفیری در خدمت صهیونیسم هستند

مشاور سیاسی و رسانه‌ای بشار اسد تأکید کرد که گروهک‌های تکفیری در خدمت طرح صهیونیسم هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، بثینه شعبان، مشاور سیاسی و رسانه‌ای رئیس‌جمهور سوریه در همایش "الاقصی بین سوختن و یهودی سازی...مسئولیت امت" گفت: آنچه در جهان عرب در جریان است، خدمت به صهیونیسم و طرح‌های اسرائیل نه فقط در فلسطین بلکه در تمامی جهان عرب است.

وی گفت: تمامی ادعاها و توهمات برافتاد و خیانتکاران به سمت رژیم اسرائیل شتافتند. ما نباید در توصیف خائن به خیانتکار حتی اگر به زبان عربی صحبت کند و عرب باشد، تردید کنیم.

وی گفت: گروهک‌های تکفیری در خدمت طرح صهیونیسم هستند. ما امروز وارد جنگ طولانی علیه گروه‌هایی شده‌ایم که هدفشان گرفتن اراده ماست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha