فریبرز راشدی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه در پنج ماهه نخست امسال در مجموع دو هزار و 566 مورد تصادف در محورهای تحت فعالیت اورژانس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رخ داده است اظهار کرد: از این تعداد هزار و 834 مورد تصادف شهری و 732 تصادف جاده ای بوده است.
وی ادامه داد: در جریان تصادفات شهری شش نفر و تصادفات جاده ای 45 نفر از شهروندان قبل از رسیدن آمبولانس و یک نفر نیز حین انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داده اند.
این مسوول اضافه کرد: تعداد مجروحان منتقل شده به مراکز درمانی در تصادفات شهری دو هزار و یک نفر و در تصادفات جادهای هزار و 126 نفر بودهاند. همچنین 297 نفر نیز به صورت سرپایی درمان شده اند.
راشدی عنوان کرد: بیشترین میزان تصادفات جادهای در حوزه شهرستان خاش در مسیرهای خاش-زاهدان، خاش-سراوان و خاش به ایرانشهر رخداده است.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان مهرستان با پنج مورد تصادف، کمترین آمار تصادفات جادهای و شهرستان زاهدان با هزار و 211 تصادف بیشترین امار تصادفات در سیستان و بلوچستان را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام
نظرات