رضا شفیعی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: قطع این درختان که از سالهای پیش با زحمات شبانه روزی مردم و یگان حفاظت منابع طبیعی کاشته شده صدمات جبران ناپذیری به عرصههای منابع طبیعی زده است.
وی افزود: هر ساله با وجود کمبود نیروی انسانی و محافظان عرصههای منابع طبیعی، مراقبت ویژهای در حفظ تاغزارهای انجام میشود ولی بازهم قاچاقچیان با استفاده از تاریکی شب نسبت به قطع درختان با ارزش تاغ و تبدیل آن ها به زغال اقدام میکنند.
شفیعی با اشاره به اینکه از ابتدای سال 94 تاکنون بیش از صد پرونده تخلف در زمینه قطع درختان تاغ به امور قضایی شهرستان ارسال شده است، تصریح کرد: برخورد شدید با متخلفان میتواند تا حدودی در جلوگیری از قطع درختان مؤثر باشد.
وی خاطر نشان کرد: قطع بی رویه درختان تاغ و همچنین عواملی مانند خشکسالی شدید و کم آبی چند سال اخیر موجب شده تا نوار 90 کیلومتری ریگ بلند در آران و بیدگل فعال شده و هجوم ریزگردهای را در شهرهای و روستاهای آران و بیدگل شاهد باشیم.
به گزارش ایسنا؛ آران و بیدگل با بیش از 120 هزار هکتار جنگل دست کاشت تاغ و قره داغ و اشنیان، 6 درصد از جنگلهای دست کاشت بیابانی کشور را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام
نظرات