• یکشنبه / ۷ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۸:۰۹
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 95060104753

برای حمایت بهتر از تیم ملی فوتبال در دیدار با قطر

نشست مدیر تیم‌های ملی و بهمنی با مشوقین استقلال و پرسپولیس برگزار شد

نشست مدیر تیم‌های ملی و بهمنی با مشوقین استقلال و پرسپولیس برگزار شد

مدیر تیم‌های ملی و رئیس روابط عمومی سازمان لیگ نشستی با مشوقین استقلال و پرسپولیس برای حمایت بهتر از تیم ملی برگزار کردند.

به گزارش ایسنا،  محمدرضا ساکت مدیر تیم‌های ملی، حجت الله بهمنی مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ امروز جلسه‌ای با شماری از مشوقین دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و سیدرسول امین جواهری رئیس کانون همیاران هوادار در آکادمی تیم‌های ملی برگزار کردند.

در این جلسه هماهنگی‌های لازم با این مشوقین برای تشویق بهتر تیم ملی در مسابقه  ایران و قطر صورت گرفت. در این جلسه امیر عبدالهیان نماینده اسپانسر و سامانه ۹۰۹۰ نیز حضور داشت.

حجت الله بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در این جلسه اعلام کرد: دو کانون هواداران پرسپولیس و استقلال جز بهترین‌ کانون‌های هواداران فوتبال ایران بودند. فصل گذشته با وجود شکست استقلال در داربی پایتخت شاهد رفتاری بسیار متین و با وقار از هواداران استقلال بودیم و هواداران پرسپولیس هم با وجود اینکه در هفته آخر قهرمانی را از دست دادند نیز رفتاری مثال‌زدنی و زیبا از خود به نمایش گذاشتند. همچنین در فصل گذشته کانون هواداران این دو باشگاه همکاری‌های خوبی با سازمان لیگ در برگزاری مراسم فرهنگی در ورزشگاه‌ها داشتند.

محمدرضا ساکت مدیر تیم‌های ملی نیز در این جلسه گفت: این جلسات باید استمرار داشته باشد و روز پنجشنبه بحث قرمز و آبی و رنگی نداریم بحث ملی و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران موضوع است. همه باید کمک کنیم تا با حمایت‌ها و تشویق‌های تماشاگران تیم ملی در شرایط بهتری به مصاف قطر برویم و با همکاری کانون هواداران باشگاه‌ها می‌توانیم بحث حمایت از تیم ملی را بهتر ساماندهی کنیم.

تیم ملی فوتبال ایران روز پنجشنبه ۱۱ شهریور در نخستین مسابقه خود در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ در ورزشگاه آزادی میزبان تیم قطر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha