به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، علی اصغر فانی، روز یک شنبه (7 شهریور) در نشست با فرهنگیان استان کردستان، اظهار کرد: در سه سال اخیر و در دولت تدبیر و امید، توجه ویژهای به آموزش و پرورش معطوف شده که شاهد موفقیتهایی در این حوزه بودهایم.
وی با اشاره به اینکه توسعه عدالت آموزشی در کشور از جمله سیاستهای دولت تدبیر و امید بوده است، افزود: سال گذشته بیش از 100 مدرسه با یک دانش آموز در کشور داشتهایم که این امر نشان دهنده توجه به توسعه عدالت آموزشی در کشور بوده است.
وزیر آموزش و پرورش از تلاش دولت برای زمینه سازی و فراهم کردن امکانات جهت دسترسی همه مردم به آموزش و پرورش خبر داد و عنوان کرد: امروز میتوانم ادعا کنم که با سیاستهای دولت تدبیر و امید هیچ کودک و نوجوانی در هیچ جای ایران وجود ندارد که به دلیل عدم امکانات آموزشی از تحصیل محروم شده باشد.
وی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 400 هزار دانش آموز متوسطه در مدارس شبانهروزی مشغول به تحصیل بودهاند که این موفقیت نتیجه کمک و همکاری دولت، خیرین و مردم بوده است.
فانی از افزایش 82 درصدی بودجه آموزش و پرورش در دولت تدبیر و امید خبر داد و اعلام کرد: پرداخت حق مرزی علیرغم اینکه در قانون اساسی ذکر شده بود، پس از سالها از ابتدای تیر ماه 94 به طور فراگیر انجام شد.
وی از افزایش 84 درصدی میزان دریافتی فرهنگیان نسبت به سال 92 خبر داد و افزود: سهم آموزش و پرورش از بودجه دولت نیز 2.7 درصد افزایش داشته که این نشان دهنده اهمیت دادن دولت به نقش و تاثیر آموزش و پرورش است.
وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: تلاش برای ارتقای جایگاه و منزلت معلمان همچنان ادامه دارد و تبعیضهای دریافتی معلمین با دیگر دستگاهها نیز راه طولانی در پیش دارد که نباید انتظار داشت در طول سه سال فعالیت دولت رفع شود.
وی با اشاره به اعتراضهای معلمان و فرهنگیان نسبت به حقوقهای خود، بیان کرد: افزایش حقوق معلمان در دولت تدبیر و امید بیش از تورم سالانه بوده است.
فانی در رابطه با پرداخت پاداش بازنشستگان نیز اظهار کرد: تلاش زیادی برای پرداخت پاداش فرهنگیان بازنشسته در سال 93 صورت گرفت که در پایان نیز با اخذ وام موفق به پرداخت آن شدیم و خزانه پاسخگوی نیاز یک هزار و 50 میلیارد تومانی بازنشستگان نبود.
وی از تلاش دولت برای پرداخت پاداش بازنشستگان سال 94 خبر داد و افزود: 1500 میلیارد تومان برای پاداش بازنشستگان 95 در بودجه دولت پیش بینی شده است.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: امسال ۱۰ هزار نفر در دانشگاه فرهنگیان پذیرش میشوند و 10 هزار نفر نیز از بین تحصیلکردههای مقطع کارشناسی در آموزش و پرورش پذیرش خواهند شد.
وی بومی گزینی و فرزندان فرهنگیان را دو اولویت در استخدامهای پیش رو در آموزش و پرورش اعلام کرد.
فانی با اشاره به بند آخر اصل 15 قانون اساسی، از مطرح شدن آموزش ادبیات و زبان محلی در آموزش و پرورش خبر داد و خاطرنشان کرد: این طرح تقدیم رئییس جمهوری شده و از طریق مبادی قانونی پیگیری خواهد شد.
وی عنوان کرد: 170 میلیارد تومان برای سرانه مدارس در نظر گرفته شده که مناطق کمتر توسعه یافته در اولویت برخورداری از این سرانه خواهند بود.
وزیر آموزش و پرورش در پایان از فعال شدن 615 پژوهش سرا در کشور خبر داد و یادآور شد: اساسنامه پژوهش سرا برای اولین بار در دولت تدبیر و امید به تصویب رسیده است.
انتهای پیام
نظرات