به گزارش خبرگزاری ایسنا، محمد محمودی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس عنوان کرد: مردم معتقد به نظام و رهبری در انتخابات مجلس شرکت کردند و امیدوارند مجلس از حوزه تشریفاتی خارج شود و با ایده ها و فکرهایی نو خون تازه ای به پیکر قانونگذاری وارد نمایند.
او از هیات رئیسه مجلس خواست در انتخاب اعضای کمیسیون های تخصصی تجدیدنظر کند و گفت: در سه دوره گذشته 70 درصد مواردی که مجلس انجام داده، اصلاح قوانین قبلی است. تصویب 9 درصد ارزش افزوده، تولید و صنعت کشور را فلج کرده است و دلال های بی شناسنامه را به نان و نوا رسانده است، کارت سوخت و هزینه های آن و سوء استفاده های کلان انجام شده نیز بر کسی پوشیده نیست.
نماینده شهریار در ادامه عنوان کرد: برنامه های چهارم و پنجم توسعه نتوانسته به درصد مطلوب اهداف خود دست یابد و چشم اندازها نیز در حد آرزو باقی مانده است؛ متاسفانه، قانون رفع موانع تولید نیز ره به جایی نبرد. وزیر صنایع می گوید: حریف بانک ها نمی شویم. بانک ها در سال های اخیر پروارتر شده اند که نماد آن نیز خرید ساختمان های مجلل است و متاسفانه شاهد فروش داشته های صنعت گران، هستیم. بهره رباگونه و جرائم تاخیر از یک طرف و عدم پرداخت مطالبات پیمانکاران از یک طرف و جرائم حاصل از دیرکرد پرداخت بیمه دست به دست هم دادند و صنعت این کشور را غیرپویا نمودند. چه طور در کشورهای توسعه یافته وام تولید دو درصد است و برای صادرات به جای مالیات تعرفه تشویقی دارند. ما کجای کاریم؟ نسبت عرضه و تقاضای بازار ما را قاچاقچیان تعیین می کنند.
او ادامه داد: امروز با خطر فرهنگی و سیاسی گروه گروه کردن مردم مواجه هستیم. عده ای با نام ارشاد اسلامی کنسرت برگزار می کنند و عده ای در مقابله با آن به عنوان دفاع از ارزشهای اسلامی مردم را به خیابان می کشند. بعضاً دعای کمیل را در مقابل موسیقی سنتی قرار می دهند آیا جز این است که دشمنان نظام و رهبری می خواهند مردم را در مقابل هم قرار دهند.
محمودی افزود: ترویج اعتیاد، فساد اخلاقی و بی ثباتی اخلاقی در دستور کار دشمن است. آنها از مقابله با جوانان ما در صحنههای ایثار و نبرد و حماسه کم آوردند. اکنون، با فساد اخلاقی، ربا، طلاق، تعطیلی کسب و کار به جنگ ایران اسلامی آمده اند. غفلت و سستی ما ننگی خواهد بود که در حافظه تاریخ خواهد ماند.
نماینده مردم شهریار در ادامه به بیان برخی از مشکلات حوزه انتخابیه اش پرداخت و گفت: حوزه انتخابیه بنده با سه شهرستان، ده شهر و 103 روستا یک نماینده دارد. مجلس حتی در توزیع نمایندگان خود نیز نتوانسته است عدالت را رعایت کند. شهرهای حوزه انتخابیه از چندین مشکل اساسی از جمله صنایع، حمل و نقل، نبود بیمارستان، جوانان بیکار در عذاب هستند چرا در شهرستان ملارد با 400 هزار نفر جمعیت حتی یک تخت بیمارستانی نیز وجود ندارد.
او همچنین گفت: اعمال ماده واحده قانون حفظ اراضی نه تنها مانعی برای جلوگیری از تخریب اراضی نشد بلکه باغات شهریار را به نابودی کشاند و تبدیل به یک نان دانی برای عده ای دلال و رشوه خوار کرد. همچنین، عملکرد بد اوقاف در شهرستان های حوزه انتخابیه باعث شد مردم از وقف و موقوفه به عنوان یک مشکل لاینحل و خانه مانسوز یاد کنند.
انتهای پیام
نظرات