• یکشنبه / ۷ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 95060104376

ابتکار عحیب بدهکارترین شرکت نفتی جهان

خود را داوطلبانه اخراج کنید!

خود را داوطلبانه اخراج کنید!

شرکت پتروبراس برزیل به منظور کاهش هزینه های خود از کارکنان خود دعوت کرد تا در طرح اخراج اختیاری شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، منابع خبری گزارش کردند که حدود ٢١ درصد یا ١٢ هزار نفر از کارکنان شرکت دولتی پتروبراس برزیل واجد شرایط حضور در برنامه اخراج اختیاری این شرکت هستند که از این میان حدود ٦ هزار و ١٠٠ نفر موافقت خود را برای حضور در این طرح اعلام کردند.

این شرکت در ماه ژانویه امسال در یک برنامه اصلاحی، تصمیم گرفت میزان هزینه‌های خود را برای سال‌های ٢٠١٥ تا ٢٠١٩ میلادی با ٣٢ میلیارد دلار کاهش نسبت به آنچه در پیش تعیین کرده بود (١٣٠ میلیارد و ٣٠٠ میلیون دلار)، به ٩٨ میلیارد دلار و ٤٠٠ میلیون دلار برساند.

در صورت موافقت تمامی کارگران واجد شرایط برای حضور در این طرح، پتروبراس متحمل حدود یک میلیارد و ٣٠٠ میلیون دلار هزینه های فوری خواهد شد، اما قادر خواهد بود که تا چهار سال آینده حدود ١٠ میلیارد و ٢٥٠ میلیون دلار پس‌انداز کند.

مهلت حضور در این طرح که در ماه مارس امسال آغاز شد، تا اواخر اوت اعلام شده است.

هدف از این تصمیم پتروبراس، کاهش هزینه ها و بدهکاری و بهبود ترازنامه مالی بوده است، زیرا افت قیمت‌های نفت و رسوایی‌های مالی پی در پی، خزانه پتروبراس را تحت فشار قرار داده بود.

پتروبراس در نظر دارد تا پایان سال ٢٠١٦ میلادی ١٣,٧ میلیارد دلار از دارائی‌های خود را بفروشد. این شرکت هم‌اکنون با ١٢٥ میلیارد دلار بدهی، بدهکارترین شرکت نفتی جهان به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha