• یکشنبه / ۷ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 95060104231
  • منبع : نمایندگی مازندران

تدوین سند شهر الکترونیک رامسر

تدوین سند شهر الکترونیک رامسر

ایسنا/مازندران فرماندار رامسر با اعلام تدوین سند شهر الکترونیک رامسر گفت: پیشنهاد راه اندازی شهرک فناوری اطلاعات را به شهرک های صنعتی مازندران ارائه کردیم اما هنوز جوابی در این زمینه دریافت نکرده ایم.

به گزارش ایسنا، حسین شعبان سروری در جلسه شورای اداری، درباره رامسر به عنوان شهر الکترونیک تصریح کرد: پیشنهاد تغییر شهرک صنعتی به شهرک فن آوری و اطلاعات را ارائه کردیم که هنوز شرکت شهرک های صنعتی پاسخ مناسبی به ما نداده است.

وی، فن آوری و آی سی تی را با سرعت بالا و در حال پیشرفت عنوان کرد و گفت: در کشور ما این نگاه ویژه فراگیر نشده و ما همچنان نتوانستیم این موضوع را نهادینه کنیم.

سروری به اجرایی کردن منطقه ویژه فن آوری شهر هوشمند رامسر تاکید کرد و افزود: طرح توجیهی شهر رامسر تدوین شده و این سند بین فرمانداری و شهرداری و شورای شهر و شرکت خصوصی حوزه مدیریت شهری منعقد شده است.

وی، اجرایی کردن شهر الکترونیک را موجب رفاه حال عمومی و ایجاد اشتغال برای جوانان و توسعه فضای کسب و کار و خدمات رسانی به شهروندان دانست و اظهار کرد: ادارات شهر از طریق الکترونیک به یکدیگر مرتبط شده و از حالت دستی خارج می شوند.

سروری، رامسر را شهری زیبا و شهر همایش ها و اجلاس های بین المللی خواند و افزود: اجلاس های بین المللی و بسیاری از کنفرانس ها در این شهر برگزار شده و یکی از مهمترین معاهدات بین المللی کنوانسیون رامسر در ۱۳ بهمن ۱۳۴۹ در همین شهر با حضور ۱۸ کشور جهان شکل گرفت. ۱۶۷ کشور عضو این کنوانسیون هستند و ۲هزار و ۲۲۲ تالاب در دنیا به نام رامسر ثبت و یک کارگاه تخصصی از سوی منطقه کنوانسیون در دنیا به نام رامسر ثبت شده است.

وی، رامسر را شهر گردشگری با تمام زیر ساخت های گردشگری و دارای ظرفیت و مزیت مناسب دانست و اظهار کرد: رامسر با ساحل زیبا به طول ۲۰ کیلومتر و شهر گردشگری و سلامت با آبگرم های معدنی که ۵۰ نوع آن شناسایی شده و هر کدام خواص متعددی دارند شناخته می شود.

سروری، داشتن تولیدات کشاورزی مانند چای، مرکبات، کیوی، برنج، گل و گیاهان زینتی و گل گاو زبان را از ظرفیت های ویژه رامسر خواند و افزود: گل گاو زبان از گیاهان داروئی با خواص عالی است که در جنت رودبار تولید و بسته بندی می شود و طرح اقامتگاه بوم گردی این منطقه به عنوان پایلوت کشوری به تصویب رسید.

فرماندار، آینده و توسعه رامسر و چشم اندازی که پیش بینی شده را در دو بخش توسعه و سرمایه گذاری دانست و خاطرنشان کرد: گردشگردی با محوریت سلامت که طبیعت و حفاظت از محیط زیست در کنار آن دیده شده است برای این منطقه قابل اجراست.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha