• شنبه / ۶ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۷:۰۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 95060103815
  • منبع : نمایندگی گیلان

افزایش 40 درصدی تشکل‌های اجتماعی در گیلان

ایسنا/گیلان مدیرکل اموراجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با اشاره به این‌که طی سه سال اخیر تاکنون حدود 40 درصد بر تعداد تشکل‌های اجتماعی در استان و صدور مجوزهای فعالیت‌های استانداری و فرمانداری‌ها برای داوطلبان تشکل‌های اجتماعی افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، «یونس رنج‌کش» در همایش نقش تشکل‌های اجتماعی در اقتصاد مقاومتی که از سوی اداره‌کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان و با همکاری اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان و با حضور بیش از 150 نفر از مدیران عامل تشکل‌های اجتماعی استان گیلان برگزار شد با تأکید بر نقش سازمان‌های مردم نهاد در پیشبرد اهداف توسعه اجتماعی، استفاده مناسب از ظرفیت این تشکل‌ها را یکی از ضرورت های جامعه امروز برشمرد.

وی با قدردانی از کمیته امداد امام خمینی استان گیلان که میزبان این همایش یک‌روزه بود، اظهار کرد: یکی از اهداف برگزاری این همایش ایجاد همگرایی‌های لازم و هماهنگی و همکاری‌های فیمابین تشکل‌های اجتماعی و دستگاه‌های اجرایی بوده است.

وی افزود: باید بکوشیم تا میان نیازهای جامعه هم‌چنین ظرفیت‌های موجود در دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های اجتماعی رابطه منطقی برقرار و با شناخت از ظرفیت‌های یکدیگر خدمات عمومی به جامعه بهتر ارائه شود.

مدیرکل اموراجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با اشاره به این‌که دولت می‌کوشد تا بتواند با بهره‌وری مناسب از ظرفیت‌های تشکل‌های اجتماعی، زمینه‌های توسعه اجتماعی را نیز بهتر فراهم کند، یادآور شد: در استان گیلان نیز با توجه به رویکرد دولت تدبیر و امید بر آن هستیم تا از این ظرفیت‌ها به‌نحو شایسته‌ای استفاده کنیم.

وی با اشاره به این‌که طی سه سال اخیر تاکنون حدود 40 درصد بر شمار تشکل‌های اجتماعی در استان و صدور مجوزهای فعالیت‌های استانداری و فرمانداری‌ها برای داوطلبان تشکل‌های اجتماعی افزایش یافته است، ادامه داد: کیفیت بخشی بر فعالیت سازمان‌های مردم نهاد از دیگر اولویت‌ها در کنار افزایش صدور مجوز در این زمینه است.

رنج‌کش خاطرنشان کرد: بر این اساس توانمندسازی سازمان‌های مردم نهاد هم‌چنین همگرایی بین سازمان‌های مردم نهاد و دستگاه‌های اجرایی در اولویت‌های کاری این اداره‌کل قرار دارد و تاکنون تلاش شده است ضمن برقراری این ارتباط  و افزایش مشارکت در فعالیت‌ها حدود 15 کارگاه آموزشی با موضوعات توانمندسازی برگزار شود.

وی هم‌چنین با اشاره به تشکیل شورای مشورتی سازمان‌های مردم نهاد استان گیلان یادآور شد: در این شورا نمایندگانی از تشکل‌های اجتماعی در حوزه‌های مختلف حضور دارند که از دیدگاه‌های آنان در پیشبرد اهداف مشارکت اجتماعی بهره‌گیری می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از علل نامگذاری این برنامه، توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری بر رویکرد اقتصاد مقاومتی و توجه دولت به این رویکرد بوده است و با توجه به شعار سال مقام معظم رهبری در سال 95  «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» بر آن شدیم تا نشان دهیم که اقدام و عمل و توجه به اقتصاد مقاومتی در حوزه سازمان‌های مردم نهاد نیز وجود دارد و این سازمان‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های درون جامعه تلاش دارند تا در کنار دولتمردان به ارائه خدمات مختلف بپردازند.

رنج‌کش افزود: دغدغه‌های موجود در جامعه تنها به‌صورت فراگیری و درگیر شدن همه آحاد جامعه برطرف می‌شود و در این فراگیری سازمان‌های مردم نهاد به‌عنوان واسط بین مردم و مسئولان نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

وی با تشکر از همه کسانی که در این همایش حضور داشتند اظهار امیدواری کرد در آینده بتوانیم در زمینه بسترسازی‌های بهتر و مناسب‌تر برای حضور تشکل‌های اجتماعی و همکاری آن‌ها با دستگاه‌های مختلف اجرایی برنامه‌ریزی‌های بهتری داشته باشیم، چون همگرایی بین دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های اجتماعی نقش مهمی در توسعه کشور دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha