به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه ایندیپندنت، الیزابت هرتزوگ-فون درهایده، شهردار لوکنوالده گفت: حجاب این زن نقض کننده اولویتهای بی طرفی در شهرداری است و سایر امور و نمادهای مذهبی نیز در ساختمان شهرداری منع شده است.
وی ادامه داد: استفاده از روسری که زنان مسلمان از آن استفاده میکنند به معنای اشاعه و ترویج مذهب است.
یک زن 48 ساله مسلمان فلسطینی که قرار بود به مدت شش هفته برای برنامه "دورنماهایی برای پناهجویان" فعالیت کند و به سایر پناهجویان کمک کند، به دلیل استفاده از روسری پس از یک روز فعالیت در این کار، اخراج شد.
رسانههای محلی گزارش دادند که به این زن گفته شد باید حجابش را بردارد اما وی از این کار امتناع کرد.
مقامهای شهری اعلام کردند که این زن به دلیل امتناع از این کار برای انجام آن مناسب نیست و باید اخراج شود اما این تصمیم باعث خشم گسترده در سراسر آلمان شده و استون پتکه، یکی از اعضای پارلمان آلمان اتخاذ چنین تصمیمی را بر اساس مبانی حقوقی ندانست.
شورای شهری لوکنوالده از این تصمیم حمایت نکرد و مجله اشپیگل نیز گزارش داد که باید به این زن فلسطینی اجازه داده شود تا به جای فعالیت در این شهر به عنوان مترجم برای مقامهای اسکان شهری در ایالت براندنبورگ فعالیت کند.
اعضای حزب راست افراطی "آلترناتیو برای آلمان" از این تصمیم شهر لوکنوالده حمایت کردند.
درحالیکه وزیر کشور آلمان از منع استفاده از روسری برای زنان در اماکن عمومی نظیر دانشگاهها، مدارس، دادگاهها و خدمات شهری حمایت کرده اما منتقدان میگویند این امر نقض واضح آزادی مذاهب است.
انتهای پیام
نظرات