به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، این در حالی است که شورای امنیت سازمان ملل نیز وعده داده در راستای جلوگیری از تحقق این موضوع با کره شمالی به دلیل آزمایشهای موشکی اخیرش برخورد خواهد کرد.
موسسه آمریکا - کره در دانشگاه جان هاپکینز اعلام کرد، موفقیت آزمایش اخیر موشک بالستیک پرتابی از زیر دریایی کره شمالی نشان می دهد که برنامه موشکی این کشور سریع تر از پیش بینی های اولیه رشد داشته است.
این موسسه عنوان کرد: این پیشرفت به این معنی نیست که موشکهای کره شمالی هفته آینده، ماه آینده یا حتی سال آینده قابل استفاده خواهند بود. سرعت و شیوه آزمایش موشک بالستیک پرتابی از زیردریایی کره شمالی به نحوی است که این کشور در سریعترین زمان ممکن در نیمه دوم سال 2018 به مرحله استقرار این موشک و قابلیت عملیاتی کردن اولیه آن خواهد رسید.
در آزمایش اخیر موشکی کره شمالی، موشکی از یک زیردریایی کلاس "گورائه" در نزدیکی بندر "سینپو" در شمال شرق این کشور شلیک شد و 500 کیلومتر را به سمت ژاپن طی کرد. به گفته تحلیلگران تسلیحات این یک گام رو به جلو برای بلندپروازی کره شمالی به منظور دستیابی به قابلیت ساخت موشکهای هستهای است.
مسیر پرواز این موشک که توسط ستاد مشترک ارتش کره جنوبی ردیابی شد، بسیار فراتر از آزمایش های موشکی قبلی کره شمالی بود و این نشان از پیشرفت چشمگیر کره شمالی در حوزه فنی داشته است.
در پی این آزمایش کره شمالی، شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه توافق کرد تا "تنبیهات چشمگیر بیشتر" را علیه کره شمالی در نظر بگیرد.
وبسایت "38 North" متعلق به موسسه آمریکا-کره ماه گذشته میلادی گزارش داده بود، کره شمالی در حال ایجاد زیرساختهایی برای ساخت زیردریایی های جدید در کارخانه کشتی سازی Sinpo South است.
در گزارش موسسه مذکور تصریح شده است: کره شمالی در یک بازه زمانی دو تا سه ساله احتمالا یک زیردریایی جدید خواهد ساخت اما احتمال این که کره شمالی مدل های جدید زیردریایی را بدون آزمایشهای بیشتر و بهبود زیر دریایی های تجربی کلاس "گورائه" بسازد، بسیار کم است.
اطلاعاتی درباره این که آیا عملیات ساخت زیردریایی کره شمالی آغاز شده است یا خیر وجود ندارد.
انتهای پیام
نظرات