به گزارش ایسنا، در پایان سومین جشنواره انجیر گلوگاه از 200 نفر از کارکنان جهاد کشاورزی، سمنهای مردم نهاد، غرفهداران، خبرنگاران و دستاندرکارانی که در برگزاری مطلوب جشنواره انجیر گلوگاه تلاش و همکاری داشتند تجلیل و قدردانی به عمل آمد همچنین به یک نفر از سرمایهگذاران گلوگاهی پروانه تأسیس صنایع تبدیلی انجیر اهدا شد.
«رضا پورفلاح» مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه در این مراسم اظهار کرد: مردم شهرستان گلوگاه بهنحو شایسته، مطلوب، اثرگذار و دارای برد فرااستانی و فرامنطقهای این جشنواره را برگزار کردند.
وی افزود: سطح بالای این جشنواره و تأثیرات ثمربخش آن نشاندهنده ظرفیت زیاد و استعدادهای بالقوه و بالفعل مردم شهرستان گلوگاه است.
پورفلاح خاطرنشان کرد: شهرستان گلوگاه حدود 40 هزارنفر جمعیت دارد و از نظر وسعت اراضی کشاورزی زراعی و باغی در میان 22 شهرستان مازندران در رتبه هشتم تا دهم قرار دارد.
مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه گفت: دستاوردها و اتفاقات خوبی پس از برگزاری سومین جشنواره انجیر گلوگاه صورت گرفت که در دو روز گذشته در جلسه اقتصاد مقاومتی که با حضور فرمانده سپاه کربلای مازندران در این شهرستان برگزار شد، گلوگاه بهعنوان قطب انجیر و فرآوردههای انجیر انتخاب شد و سپاه استان پذیرفت که از این پس مجموعه تبلیغات استانی و فرااستانی را در این خصوص انجام دهد.
پورفلاح اظهار کرد: سایت اطلاعرسانی جشنواره انجیر گلوگاه بهعنوان مرغوبترین انجیر ایران بهزودی راهاندازی میشود تا گزارشها، تصاویر، مقالهها و مجموعه اطلاعات مربوط به جشنواره انجیر گلوگاه در این سایت قرار گرفته و به اطلاع عموم مردم برسد.
وی با بیان اینکه یکی از باغداران اهل شهر جویبار که قصد احداث باغ انجیر در مساحت 20 هکتار را دارد به مدیریت جهاد کشاورزی گلوگاه اعلام آمادگی کرده تا در آینده نزدیک با صنایع تبدیلی انجیر گلوگاه همکاری کند، افزود: جهاد کشاورزی گلوگاه قصد دارد این هدفگذاری را در استانهای همجوار مانند گلستان، سمنان و مازندران انجام دهد تا انجیر این استانها به شهرستان گلوگاه بهعنوان قطب انجیر ایران منتقل شود و در صنایع تبدیلی به فرآوردههای مختلف تبدیل و صادر شود.
به گزارش ایسنا، «محمدرضا تباکی» فرماندار گلوگاه نیز با قدردانی از همه دستاندرکارانی که در برگزاری این جشنواره همکاری داشتند، اظهار کرد: خبرنگاران در قبل، حین و پس از جشنواره انجیر گلوگاه با حضور فعال خود و اطلاعرسانی در رسانههای مختلف موجب شدند تا انجیر گلوگاه از سطح شهرستانی به سطح استانی و حتی کشوری ارتقا پیدا کند و به همه مردم معرفی و شناسانده شود.
وی با ابراز امیدواری از اینکه سومین جشنواره انجیر گلوگاه با کیفیت مناسب و پربارتر از دو سال گذشته برگزار شد، افزود: دستاوردهای این جشنواره را در آینده نزدیک در شهرستان قطعاً شاهد هستیم که البته تاکنون دو سرمایهگذار گلوگاهی اعلام آمادگی کردند و موفق به اخذ مجوز تأسیس صنایع تبدیلی انجیر شدند که از همینرو زمینی در شهرک صنعتی این شهرستان در نظر گرفته شده و مشکلات تسهیلات بانکی برای سرمایهگذاران برطرف شده تا بهزودی با دریافت تسهیلات بانکی، صنایع تبدیلی انجیر در گلوگاه احداث شود.
تباکی خاطرنشان کرد: هماکنون انجیر گلوگاه بیشتر بهصورت تازهخوری به فروش میرسد اما با احداث صنایع تبدیلی برای این میوه، فرآوردههای مختلفی را میتوان از انجیر بدست آورد و در سطح استان و کشور توزیع و حتی به کشورهای همسایه صادر کرد که برای تعداد زیادی از جوانان بیکار و کشاورزان شهرستان گلوگاه بهصورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال پایدار بهوجود میآید و موجب رونق اقتصادی در این شهرستان میشود.
فرماندار گلوگاه گفت: تاکنون بسیاری از کشاورزان گلوگاه اعلام آمادگی کردند که زمینهای خود را به کشت انجیر اختصاص دهند و این نشاندهنده بازتاب مثبت جشنواره بر مردم شهرستان بوده است.
تباکی خاطرنشان کرد: چون صنایع تبدیلی انجیر در شهرستان گلوگاه وجود ندارد و فقط بهصورت تازهخوری به فروش میرسد در فصل برداشت انجیر با فراوانی این میوه در بازار، قیمت آن کاهش یافته و کشاورزان متضرر میشوند که قطعاً با احداث صنایع تبدیلی میتوان از این ضرر و زیان کشاورزان جلوگیری کرد.
انتهای پیام
نظرات