به گزارش ایسنا، دکتر مرتضی رئیسی، پیرامون مدارس چند نوبته در کشور گفت: با سرمایه گذاری هایی که دولت، خیرین و مردم داشته اند از بحرانی که تحت عنوان مدارس چند نوبته از آن یاد می شد عبور کردیم و امروز کمتر از ۱۰ درصد مدارس کشور بصورت دو نوبته اداره می شود.
وی در ادامه افزود:بخشی از مدارس کشور بصورت استیجاری هستند اما وجود همین تعداد کم هم با این شرایط قابل قبول نیست.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به کمبود منابع این حوزه تصریح کرد: مشکل منابع داریم و اگر منابع مالی کافی در اختیارمان قرار گیرد قادر هستیم مدارسی جایگزین مدارس تخریبی و نیازمند به نوسازی کنیم.
رئیسی در خصوص حوزه امنیت مدارس در فصل سرما خاطر نشان کرد: از ۵۲۰ هزار کلاس درس حدود ۲۱۱ هزار کلاس با بخاری نفتی گرمایش کلاس را تأمین می کردند که خوشبختانه در سال ۱۳۹۲ با پیشنهاد دولت، مجلس مصوبه ای در این زمینه تصویب کرد و اعتبارات لازم به شکل منطقی در این باره تأمین شد و تا پایان سال ۹۴ بیش از ۱۰۴ هزار کلاس درس با بخاری خداحافظی کردند.
رئیسی، همچنین راجع به روند هوشمند سازی مدارس تصریح کرد:استفاده از تکنولوژی نوین و تجهیزاتی که ارتباطی دو سویه بین دانش آموز و معلم برقرار می کند مورد تأیید وزارت آموزش و پرورش است و حدود هفت سال است که در کشور پذیرفته شده و اجرا می گردد.
وی در خاتمه سخنان خود در رادیو گفتوگو افزود:در سال گذشته رقمی حدود ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات آموزشی خریداری شده و به همه استانها ارسال گردیده است.
انتهای پیام
نظرات