به گزارش ایسنا، حبیبالله صادقی امروز 3 شهریور ماه، در نشست خبری که به مناسبت تشریح برنامههای این شرکت در هفته دولت برگزار شده بود، اظهار کرد: همزمان با هفته دولت امسال 32 روستای خراسان رضوی از نعمت گاز طبیعی بهرهمند میشوند.
صادقی با اعلام این خبر اظهار کرد: با بهرهبرداری از پروژههای گازرسانی به 32 روستای واجد شرایط بهرهمندی از نعمت گاز طبیعی به طور کلی چهارهزار و 324 خانوار روستایی در خراسان رضوی گازدار خواهند شد.
وی محل اجرای پروژههای گازرسانی به این 32 روستا را شهرستانهای رشتخوار، نیشابور، درگز، مشهد و تربت جام عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی مجموع اعتبار هزینه شده برای گازرسانی به این پروژهها را 215 میلیارد و 570 میلیون ریال بیان کرد و گفت: 88درصد روستاهای واجدالشرایط خراسان رضوی تا پایان سال 96 گاز دار خواهند شد.
صادقی همچنین رویکرد شرکت گاز را حمایت از صنایع تولیدی مطرح کرد و در ادامه از بهرهبرداری از پروژههای گازرسانی به 21 مورد صنایع در خراسان رضوی با اعتباری معادل 55 میلیارد ریال در هفته دولت امسال خبر داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو میلیون مشترک گاز طبیعی در خراسان رضوی وجود دارند که سالانه 11 میلیارد متر مکعب گاز طبیعی مصرف میکنند.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی با اشاره به اینکه در حال حاضر 70 درصد از انرژی مورد نیاز استان از گاز طبیعی تامین میشود، گفت: طی سه سال گذشته 5100 کیلومتر شبکهگذاری انجام شده و 26 هزار مشترک که شامل 155 هزار خانوار بودهاند گاز دار شدهاند.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی اظهار کرد: شبکههای احداث گاز رسانی دارای استانداردهای بالایی هستند و شرکت گاز برای گاز رسانی این استانداردها را مورد نظر قرار میدهند و پیمانکاران موظف به اجرای آن هستند.
وی مهمترین اقدامات شرکت ملی گاز را اختصاص بیشتر گاز به نیروگاهها دانست و بیان کرد: از 11 میلیارد مترمکعب گاز استان 34 درصد در نیروگاهها مصرف میشود.
صادقی همچنین در خصوص تکنولوژی جدید قرائت کنتور از راه دور، خاطرنشان کرد: مطالعات زیادی دراین خصوص صورت گرفته و در حال حاضر در مرحله تست و آزمایش این طرح هستیم.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی سرانه مصرف گاز در خراسان رضوی را سالانه 2000 متر معکب دانست و گفت: البته در مشهد واحدهای مسکونی زیادی خالی هستند که این آمار را دستخوش تغییرات میکنند، پایین بودن آمار مصرف سرانه نیز به همین دلیل است. این میزان مصرف در خراسان رضوی 6.5 درصد از حجم کل مصرف گاز در کشور است.
صادقی همچینین با اشاره به این که در حال حاضر به طور کلی در خراسان رضوی 173 جایگاه CNG وجود دارد، گفت: از این میزان 69 جایگاه واقع در مشهد است و ما آمادگی داریم با توجه به افزایش نیاز این میزان را ارتقا دهیم، از این تعداد جایگاه 23 جایگاه در سه سال اخیر احداث شده که 13 جایگاه در مشهد بوده است.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی در خصوص مشکلات جایگاه CNG قائم، افزود: با توجه به حساسیتی که در بحث جایگاههای گاز وجود دارد پس از بازدیدهای ایمنی این جایگاه به دلیل عدم رعایت مسائل ایمنی تعطیل شد و در حال حاضر با در نظر گرفتن زمین مورد نیاز به مقدار 5000 متر مربع در حال رفع مشکلات این جایگاه هستیم . ساخت و سازهای موجود در آن نیز مربوط به نوسازی بخش اداری است که طبق پروانه ساخت انجام گرفته است.
انتهاي پیام
نظرات