این بازیگر در گفتوگو با ایسنا، یادآور شد: برنامههایی که تاکنون در زمینه کتاب و کتابخوانی ساخته شدهاند، با همت افرادی بوده است که احتمالاً انرژی بیش از بودجهای که داشتند را سرمایهگذاری کردند تا بتوانند برنامههایی را در شبکه چهار یا بخشهای دیگر تولید کنند.
مجری برنامه «کتابباز» درباره اهداف ساخت این برنامه گفت: تنها منظورمان از ساخت فصل اول «کتابباز» این بود که بگوییم کتاب، مقوله فراموش شده زندگیمان، چیز بدی نبوده که آن را کنار گذاشتهایم و تلاش کردیم به هر بهانهای با حضور مهمانها حال خوشمان را به مخاطبان منتقل کنیم.
صدیق ادامه داد: به هر حال از همه توانمان، با این بضاعت اندک استفاده میکنیم تا بتوانیم کتاب و فرهنگ کتابخوانی را به یاد مردم بیاوریم. امروز خیلی از خانهها را میبینیم که دکورهای آنچنانی دارند و از ظروف کریستال زشت و عجیب و غریب هم استفاه میکنند، ولی در خانههایشان کتابخانه جایی ندارد و حتی در معماری خانهها هم جایی برای کتابخانهها در نظر گرفته نمیشود.
این بازیگر درباره بازخوردهایی که از مخاطبان نسبت به برنامه «کتابباز» دیده است، گفت: از طریق بازخوردهایی که در شبکههای مجازی نسبت به برنامه «کتابباز» دیدهام، متوجه شدم که مردم حداقل به کتاب فکر میکنند؛ نمیگویم آنقدر تاثیر گذاشته که کتاب میخوانند، اما حداقل کتاب به دغدغه ذهنی آنها تبدیل شده است.
صدیق همچنین با بیان اینکه فصل اول برنامه «کتابباز» تا آغاز فصل پاییز ادامه دارد، گفت: برای فصل دوم برنامههایی را در نظر گرفتیم، اما منوط به این است که برنامههای شبکه نسیم به چه صورت خواهد بود.
برنامه تلویزیونی «کتاب باز» به تهیهکنندگی محمدرضا رضائیان و اجرای امیرحسین صدیق روزهای شنبه تا چهارشنبه، ساعت ۲۰ از شبکه نسیم پخش میشود و به موضوع کتاب و کتابخوانی میپردازد.
انتهای پیام
نظرات