به گزارش ایسنا، کرامت عزیززاده، دوچرخه سوار آستارایی که هفتمین سفر جهانی خود را به همراه «عبدالله مصباح» دیگر دوچرخه سوار کشورمان، از 5 خرداد ماه سالجاری و با هدف رساندن پیام صلح و دوستی مردم ایران به قاره اروپا آغاز کرده بودند، با موفقیت به پایان رساندند.
عزیززاده که با اقدامات فرهنگی و ورزشی، به یکی از چهره های شناخته شده در عرصه ملی و بین المللی تبدیل شده است، پس از بازگشت به میهمن در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: پس از هماهنگی های به عمل آمده، هفتمین سفر جهانی را این بار به دور قاره اروپا آغاز کردیم تا بتوانیم علاوه بر رساندن پیام صلح و دوستی ملت بزرگ ایران به قاره اروپا، پیام زیست محیطی «حمایت از یوزپلنگ ایرانی» و معرفی بندر مرزی آستارا به عنوان «گوهر فرهنگ ایران» را به گوش جهانیان برسانیم. در این سفر علاوه بر عبور با دوچرخه از 10 کشور اروپایی ترکیه، یونان، ایتالیا، اتریش، سوئیس، آلمان، دانمارک، هلند، بلژیک و فرانسه، 7 استان گیلان، اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، البرز و قزوین در کشور نیز با موفقیت پیموده شد.
وی، مدت زمان این سفر را از بدو آغاز تا پایان 75 روز برشمرد و افزود: در ترکیه، ایتالیا، آلمان، اتریش، هلند و بلژیک مورد استقبال سفرای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مذکور و مسئولان مراکز اسلامی قرار گرفتیم.
کرامت عزیززاده در بخش دیگر سخنان خود به تجلیل شهرداران دو شهر هامبورگ آلمان و لاهه هلند از تیم دوچرخه سواری جمهوری اسلامی ایران سخن گفت و توضیح داد: با حضور شهرداران این دو شهر مهم، نهال صلح را در مقابل ساختمان شهرداری های مذکور کاشتیم.
وی از اتمام سفر به قاره های آسیا، اروپا و آمریکای جنوبی در هفت سفر گذشته خود خبر داد و تأکید کرد: سفر به قاره آفریقا، آمریکا و اقیانوسیه را در برنامه داریم.
دوچرخه سوار آستارایی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا که «چرا پس از پایان سفر، در سکوت به کشور بازگشته است و مراسم استقبال از وی برای این رخداد مهم برگزار نشده است؟» توضیح داد: برخی بی مهری ها سبب شد تا مراسم استقبال در شهرستان از وی نشود.
وی اضافه کرد: در این سفر مهم فقط مورد حمایت «علی کوهی» شهردار آستارا و «کیکاوس فتحعلی زاده» یکی از اعضای شورای اسلامی شهر آستارا قرار گرفتیم و بسیاری از وعده هایی که از سوی مسئولان داده شده بود، عملی نشد.
وی در پایان، کل هزینه سفر فوق را 300 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: کلیه این مبلغ به شکل شخصی، تأمین و هزینه شده است.
به گزارش ایسنا، اقدامات فرهنگی و ورزشی این دو دوچرخه سوار از سال 1387 آغاز شده است و طبق برنامه ریزی های به عمل آمده، علاوه بر رساندن پیام صلح و دوستی ملت ایران به جهان، اقدام به کاشت نهال زیتون به عنوان سمبل صلح و دوستی در کشورهای مختلف از جمله مقر سازمان ملل نمودهاند.
انتهای پیام
نظرات