طیبه مورودیزاده در گفت وگو با خبرنگار ورزشی ایسنا، با اشاره به نخستین دوره بازی های بومی و محلی دانشگاه فرهنگیان، اظهار کرد: به عنوان اولین دوره، بازی ها خوب برگزار شد و اصفهان به خوبی میزبانی کرد.
وی در رابطه با قسمت های مختلف این جشنواره، افزود: آیتم های جشنواره به ما اعلام شده بود، اما فکر می کنم اگر برای دوره های بعد نقش های مختلف را اعلام نکنند و در زمان مسابقات مربیان و ورزشکاران متوجه چگونگی بازی ها شوند، بهتر خواهد بود زیرا در این حالت که نمی دانید چه چیزی در انتظار شماست جذابیت بیشتری خواهد داشت.
مربی تیم هرمزگان در پاسخ به این سؤال که چه بازی محلی را از هرمزگان انتخاب کرده اند تا در این دوره به بقیه استان ها معرفی کنند، گفت: بازی "8 تا" که هم به صورت چهار نفره و هم چند نفره می توانید بازی کنید و به این صورت است که یک دایره روی زمین کشیده می شود و چهار نفر روی دایره می ایستند. سپس خانه هایی اطراف دایره کشیده می شود که ما به دلیل شرایط بومی استان، این خانه ها را با استفاده از صدف و هسته خرما درست می کنیم. یک تاس نیز نیاز است که ما برای ساخت آن از چوب خرما استفاده کرده ایم. سپس طبق شماره ای که تاس شما آورد از خانه شروع به سمت خانه فینال حرکت می کنید.
مورودیزاده در رابطه با همین بازی، اضافه کرد: این بازی در هر مکان و برای هر سن و سال و با هر میزان تحصیلاتی می تواند انجام شود. حتی کسانی که سواد هم ندارند می توانند از این بازی لذت ببرند.
وی با اشاره به نقش این جشنواره در اشاعه فرهنگ استان های مختلف در کل کشور، گفت: این مسابقات به صورت سالیانه و در زمان محدود انجام می شود، پس نمی توان گفت نقش زیادی در انتقال فرهنگ های مختلف دارد. برای این کار باید بتوانیم از آموزش و پرورش استفاده کنیم.
مربی تیم هرمزگان در رابطه با میزبانی اصفهان و امکانات مسابقه، خاطرنشان کرد: امکانات خوبی داشتیم و هنگام ورودمان به اردوگاه، استقبال خوبی از ما به عمل آمد همچنین مدیریت برنامه ها نیز بسیار خوب بود.
انتهای پیام
نظرات