به گزارش ایسنا، محدوده اشکور از جنوب به قزوین از مغرب به املش و رودبار الموت و از شرق به بخش کوهستانی شهرستان «رامسر- تنکابن» و از شمال به دامنههای کوهستانی رحیم آباد و رامسر متصل است.
اشکورات رودسر به 3 دهستان اشکور سفلی، اشکور علیا و سیارستاق ییلاقی و اشکور شوئیل تقسیم شده است.
اشکور بهعلت شرایط و طبیعت کوهستانی، دارای زمستانهای سرد و پربرف و تابستانهای خنک و ملایم می باشد و این امر باعث شده که در فصول پائیز و زمستان جمعیت به حداقل و در بهار و تابستان به حداکثر ممکن برسد.
این منطقه، به علت داشتن چشمهسارها، دریاچههای طبیعی، چشمههای آب معدنی، رودخانههای زلال و غارهای فراوان و پاکی هوا توجه مردم را به خود جلب کرده است.
مناطقی از کوهستانهای اشکورات بر اثر کاوشهای انجام گرفته به آثار و شواهد گوناگونی خصوصاً قبور مربوط به دوران نبوع تا دوران ساسانی و بعضاً نیز از دوران اسلامی نیز بدست آمده و این خود نشان از قدمت منطقه دارد.
منطقه اشکور علاوهبر داشتن آب و هوای ییلاقی، منایع زیرزمینی، باغات فندق و گردو، زمین های مزروعی گندم و جو٬ عدس ولوبیا، سیب زمینی، سیر و پیاز و گیاهان دارویی از قبیل گل گاوزبان، بنفشه، کنگر، گل پر، گزنه، گون، همیشه بهار، قارچهای خوراکی، بابا آدم (کو لا کولا) و ... را میتوان نام برد.
اشکورات جزو بخش رحیمآباد شهرستان رودسر و در جنوب شهر کلاچای به سمت رحیمآباد قرار گرفته و عجایب هفتگانهای را در دل خود جای داده که قدمتی به درازای تاریخ دارد.
انتهای پیام
نظرات