مصطفی هنرمندیان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: کشت تابستانه، علی رغم تمام پیگیریهای انجام شده و اجرای شبکههای آبیاری طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری در این شهرستان، به علت عدم تخصیص آب از سوی سازمان آب و برق، کاهش بسیاری داشته است و کشاورزان تنها حدود 300 هکتار کشت تابستانه انجام دادهاند.
وی افزود: در سالهای گذشته که کشاورزان در تابستان محصولات خود را کشت میکردند، سطح زیر کشت محصولات بیش از 3 هزار هکتار بود اما اکنون به دلیل عدم تأمین آب و خشکسالی این میزان کاهش چشمگیری داشته است.
هنرمندیان تصریح کرد: اگر ساماندهی مناسبی در توزیع آب انجام گیرد، میتوان با مدیریت صحیح منابع آبی شاهد اجرایی شدن کشتهای تابستانه در شهرستانهای استان بود، زیرا عدم کشت تابستانه مشکلات فراوانی را برای کشاورزان به وجود میآورد.
وی با اشاره به این نکته که کشتهای تابستانه موجب ایجاد تنوع زراعی و کنترل آفات میشوند، گفت: کشت تابستانه در وضعیت امرار و معاش کشاورزان و حل مشکلات آنها نیز تأثیرگذار است، بنابراین انتظار داریم تا مسوولان با رسیدگی به این موضوع، بخشی از مشکلات کشاورزان را حل کنند.
هنرمندیان خاطرنشانکرد: با توجه به برگزاری کارگاههای آموزشی مختلف، پیگیریهای فنی انجام گرفته در این زمینه و آمادگی کشاورزان برای کشت، انتظار داشتیم تا با تخصیص آب، به کشت تابستانه بپردازیم اما متأسفانه آبی از سوی سازمان آب و برق به ما تخصیص داده نشد.
انتهای پیام
نظرات