• پنجشنبه / ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 95050113059
  • منبع : نمایندگی البرز

رونق صنعت توریسم درمانی با راه‌اندازی پت‌اسکن در البرز

رونق صنعت توریسم درمانی با راه‌اندازی پت‌اسکن در البرز

ایسنا/البرز سرمایه‌گذار راه‌اندازی دستگاه پت‌اسکن در البرز گفت: این دستگاه قرار است در منطقه آزاد اقتصادی پیام راه‌اندازی شود.

«فرهاد بیاشاد» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: این دستگاه از سال پیش در این منطقه مستقر شده اما به‌علت برخی مشکلات در صدور مجوز از سوی وزارت بهداشت و درمان هنوز راه‌اندازی نشده است.

این متخصص پرتوشناسی ادامه داد: متأسفانه ایران با 80 میلیون نفر جمعیت تنها به سه دستگاه پت در بیمارستان‌های شریعتی و مسیح دانشوری تهران و رضوی مشهد مجهز است.

وی خاطرنشان کرد: بدون شک با راه‌اندازی این دستگاه در البرز بخشی از مشکلات بیماران سرطانی در استان و سایر استان‌های کشور برطرف می‌شود.

این متخصص پرتوشناسی اظهار کرد: از آنجایی که این دستگاه در منطقه آزاد اقتصادی راه‌اندازی می‌شود، می‌تواند نقش بسزایی در رونق صنعت توریسم درمانی کشور داشته باشد.

این پزشک متخصص گفت: از آنجایی که پزشکان ایرانی از تجربه و تخصص زیادی برخوردارند و در دنیا شناخته شده‌اند، اگر این دستگاه درالبرز راه‌اندازی شود شاهد حضور بیماران زیادی از کشورهای همسایه در استان خواهیم بود.

وی افزود: بدون شک حضور این بیماران باعث ارزآوری و در نهایت رونق اقتصادی استان در شرایط فعلی می‌شود.

بیاشاد توضیح داد:علی رغم وجود تحریم‌ها تلاش زیادی برای وارد کردن این دستگاه به استان صورت گرفته از همین‌رو انتظار می‌رود مسئولان در فرآیند صدور مجوز راه‌اندازی این دستگاه همکاری بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به نقش این دستگاه در تشخیص بیماری سرطان ادامه داد: این دستگاه نقش بسزایی در تشخیص سرطان در مراحل اولیه شکل‌گیری دارد.

سرمایه‌گذار دستگاه پت‌اسکن در منطقه آزاد اقتصادی پیام توضیح داد: بدون شک اگر برای تشخیص بیماری برخی هنرمندان از جمله «عباس کیارستمی» از دستگاه پت استفاده می‌شد، ضایعه به وجود آمده اتفاق نمی‌افتاد.

بیاشاد یادآور شد: در روش‌های معمول تشخیص سرطان  از بخشی از توده نمونه‌برداری می‌شود که این کار گاه باعث گسترش توده در بدن بیمار می‌شود.

وی ادامه داد: در روش پت اسکن با تزریق یک آمپول تومور خوش‌خیم و بدخیم سرطانی تشخیص داده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه پت‌سیتی مشخص می‌کند که وضعیت سرطان در بدن بیمار چگونه است و آیا بیماربه عمل جراحی نیاز دارد یا نه.

این متخصص پرتوشناسی تصریح کرد: هم‌اکنون در کشورهای توسعه‌یافته انجام عمل جراحی بر روی بدن بیمار سرطانی بدون انجام پت سیتی غیر قانونی بوده و با پزشک متخلف برخورد می‌شود، اما درکشور ما به‌علت تعداد کم این دستگاه‌ها هنوز این اتفاق نیفتاده است.

وی  یادآور شد: امید است با همکاری وزارت بهداشت امسال شاهد راه‌اندازی این دستگاه در استان البرز باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha