• سه‌شنبه / ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۶:۰۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 95050112011

رونمایی از بزرگترین سفینه‌ هوایی جهان+ فیلم

رونمایی از بزرگترین سفینه‌ هوایی جهان+ فیلم

بزرگترین سفینه هوایی جهان برای نخستین بار برای عموم رونمایی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از گیزمگ، خودروی هوایی""Airlander 10 در ابتدا با نام LEMV برای ارتش آمریکا تولید شده بود، این هفته از آشیانه خود در پایگاه نیروی هوایی کاردینگتون انگلیس بیرون آمد.

به گفته شرکت خودروی هوایی هیبریدی، سازنده این سفینه، Airlander 10 به تازگی مجموعه‌ای از آزمایشات را درون آشیانه تکمیل کرده و مورد تائید سازمان امنیت هوایی اروپا و سازمان هواپیمایی کشوری بریتانیا برای انجام نخستین پروازهای آزمایشی قرار گفته است.

این بالن بزرگ هوایی با طول 92 متر و عرض 43.5 متر با حضور بیش  از 50 کارمند این پایگاه رونمایی شد. پنج دقیقه طول کشید تا 10 کارمند زمینی این هواپیما را از آشیانه خارج کنند و 30 دقیقه هم طول کشید تا آن را به دکل نگهدارنده اختصاصی برسانند. این سفینه اکنون مانند بادنما مهار شده و دماغه آن برای کاهش میزان تنش در برابر باد قرار گرفته است. علاوه بر آن، شرکت سازنده می‌گوید که این خودروی هوایی بر روی یک سیستم چرخدار CGC برای حفاظت از مخازن سوخت آن قرار دارد و سورتمه هواپیما نیز به پوشش‌های خاصی مجهز شده تا اصطکاک را روی زمین کاهش دهد.

سفینه Airlander 10 به گونه‌ای طراحی شده که باد با سرعت 85 گره (157 کیلومتر در ساعت) را در زمان توقف، تحمل کند.

شرکت سازنده قصد دارد آزمایش فعالسازی کامل موتور، بررسی تداخل الکترومغناطیسی و یک بازبینی نهایی از کل سیستم‌های این بالن را در زمان معلق بودن آن از دکل نگهدارنده اجرا کند. دیوید برنز و سیمون دیویس، دو خلبان آزمایشی هستند که قرار است در آینده نخستین پرواز این بالن را که ملقب به "مارتا گوین" است، در فضای هوایی بریتانیا انجام دهند.

این خودروی هوایی می‌تواند مانند بالگرد بصورت عمودی برخاست و فرود داشته باشد و همچنین از مقاومت و ظرفیت یک هواپیمای عادی برخوردار است.

این بالن به عنوان بخشی از پروژه ارتش آمریکا در سال 2012 نخستین پرواز خود را انجام داد و با وجود برخورداری از استقامت پرواز سرنشین‌دار پنج روزه و توانایی حمل 10 تن محموله تا ارتفاع 6100 متری با سرعت 20 تا 80 گره، در سال 2013 به دلیل چالش‌های فنی و اجرایی  لغو شد.

این خوردوی هوایی سپس از هم جدا شده و به انگلستان منتقل شد و در آنجا مجددا به هم مونتاژ شده و طراحی آن برای کاربری غیرنظامی مانند ارتباطات، حمل محموله و پروازهای گردشگری سازگار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha