• دوشنبه / ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۶:۲۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 95050111257
  • منبع : نمایندگی قزوین

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان قزوین تأکید کرد:

همگرایی جامعه محلی مهم‌ترین عامل ساماندهی منطقه گردشگری "اوان‌"

همگرایی جامعه محلی مهم‌ترین عامل ساماندهی منطقه گردشگری "اوان‌"

ایسنا/قزوین ‌مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان قزوین تأکید کرد: همگرایی جامعه محلی مهم‌ترین عامل ساماندهی منطقه نمونه گردشگری اوان است.

‌به گزارش ایسنا، سومین کمیته راهبری منطقه نمونه گردشگری اوان با حضور محمدعلی حضرتی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان قزوین، بخشدار الموت شرقی، دهیاران روستاهای اوان، زرآباد، زواردشت، وربن و کوشک، نمایندگان ادارات منابع طبیعی، محیط‌زیست و اعضای شرکت تعاونی روستای اوان و شرکت تعاونی گیاموت در محل اداره کل میراث فرهنگی قزوین برگزار شد.


محمدعلی حضرتی در این نشست منطقه نمونه گردشگری اوان را یک ثروت ملی خواند و اظهار کرد: منطقه نمونه گردشگری اوان متعلق به شخص نبوده، بلکه یک ثروت ملی و متعلق به همه جمیعت ایران است و با چشم‌اندازهای بدیع و منحصربه‌فردش فرصتی کم‌نظیر برای جذب مسافر و توسعه پایدار توریسم در عرصه گردشگری استان به شمار می‌رود.

حضرتی تصریح کرد: منطقه اوان دارای طرح جامع است که در شورای برنامه‌ریزی استان به تصویب رسیده و حریم‌های دریاچه نیز در کارگروه امور زیربنایی تعیین و تصویب‌شده است و برای مدیریت این منطقه بین ارگان‌های میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، منابع طبیعی و محیط‌زیست استان تقسیم مسئولیت صورت گرفته و اصول ما در مدیریت و ساماندهی این مجموعه مصوباتی است که در حال حاضر به‌عنوان اسناد بالادست و پلان مدیریتی موجود است که می‌تواند روزآمد شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان قزوین با تأکید بر ضرورت حفظ محیط‌زیست و منظر دریاچه یادآور شد: اگر اصالت‌های زیست‌محیطی و منابع طبیعی منطقه نمونه گردشگری اوان حفظ نشود، این منطقه به‌عنوان یک جاذبه گردشگری مطرح نخواهد بود و این اداره کل در مدیریت مجموعه به تمام اصول و مبانی محیط‌زیست پایبند بوده و همراه با مجموعه محیط‌زیست و منابع طبیعی با عده‌ای سودجو که قصد تصرف این ثروت‌های ملی رادارند، برخورد قانونی خواهد کرد.

وی حمایت و مشارکت جامعه محلی را در ساماندهی و مدیریت دریاچه اوان مهم دانست و ادامه داد: ما در منطقه نمونه گردشگری اوان به دنبال توسعه پایدار گردشگری هستیم که رسیدن به این هدف جزء با توانمندسازی جامعه محلی میسر نخواهد شد و همگرایی و حضور جامعه محلی و رفع تضادها در این مسیر بسیار مؤثر است.

حضرتی خاطرنشان کرد: میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان قزوین کلیه راهکارهای مبتنی بر همگرایی و حضور جامعه محلی را در دستور کار خود قرار داده و یکی از دلایل واگذاری مدیریت مجموعه اوان به شرکت گیاموت نیز همراه‌سازی جامعه محلی روستاهای اوان، کوشک، زرآباد، زواردشت و وربن است که توانمندی این شرکت برای مدیریت پروژه را نشان خواهد داد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان قزوین با اشاره به حساسیت‌ها و سازوکارهایی که در جوامع روستایی وجود دارد، تصریح کرد: در ساماندهی و رفع مشکلات منطقه اوان جوامع محلی باید تلاش کنند تا اختلافات را کنار گذاشته و با همراهی یکدیگر، در کنار دهیاران روستاها ترکیب کارآمدی را تشکیل داده و با ایجاد یک پشتوانه محکم علمی و اجتماعی به نتایج مطلوبی برسند.

به گزارش ایسنا در ادامه این جلسه موضوعاتی مثل تعیین و تکلیف حریم اول دریاچه اوان و ساماندهی خانه‌های استیجاری محدوده منطقه نمونه گردشگری اوان نیز موردبحث و بررسی قرار گرفت.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha