• شنبه / ۹ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95050105019
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

نماینده تبریز:

غفلت کنیم، برند پنیر لیقوان از دست آذربایجان می‌رود

غفلت کنیم، برند پنیر لیقوان از دست آذربایجان می‌رود

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس گفت: زمانی که فرش ارز آور بود به این صنعت بی‌توجهی شد و اقتصاد کشور را بر صنعت نفت متکی کردند، امروزه همه از جمله مدیرانمان نفتی شده‌اند؛ به طوری که اگر پول نفت باشد، مدیر هست و در غیر این صورت از نداری گلایه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، محمد اسماعیل سعیدی" خواستار توجه جدی مسئولان به صنایع فرش و چرم شد و گفت: زمانی استان آذربایجان‌شرقی در این بخش‌ها قطب اصلی کشور بود، اما اکنون وضعیت خیلی خراب است و معتقدم بیکاری هم ریشه در بی توجهی به صنایع دستی و چرم دارد.

وی با تأکید بر اینکه باید بر ظرفیت‌های داخلی توجه کنیم، گفت: ضرورت دارد فرش و چرم استان را احیا کنیم، امروزه شهرک چرم گرفتار مشکلات عدیده‌ای است.

سعیدی با بیان اینکه بیکاری ریشه اعتیاد و دیگر آسیب‌های اجتماعی است، اطهار کرد: در استان ما نیروی با نشاط و متخصص و همچنین منابع کافی وجود دارد، تنها مشکل ما بی تدبیری مسئولان است.

وی با بیان اینکه زمانی آذربایجان‌شرقی در دامداری و کشاورزی قطب اصلی کشور بود، اظهار کرد: یکی از استان‌های شمالی کشور می‌خواهد برند پنیر لیقوان را تصاحب کند و اگر غفلت کنیم، این برند جهانی از دست می‌رود.

سعیدی با بیان اینکه در این دوره از مجلس باید به زیرساخت‌های استان و تقویت صبغه نظارتمان توجه کنیم، اظهار کرد: ناوگان حمل و نقل استان ما فرسوده ترین ناوگان کشور است که این وضعیت برای استانی که دروازه‌ی ورود به اروپاست، قابل قبول نیست.

وی افزود: حل مشکلات زیر ساختی استان نیازمند همت است؛ چرا که سالهاست این مهم، مورد بی توجهی قرار گرفته است.

سعیدی خواستار تسریع در پروژه راه آهن میانه – تبریز و تبریز – بازرگان شد و افزود: سال گذشته استیضاحی برای وزیر نوشتیم که وزیر تسریع در پروژه راه آهن میانه - تبریر و همچنین اقدام عملی در جهت حل موانع در اجرای پروژه تبریز – بازرگان را به ما قول داد که متأسفانه در این زمینه اقدام عملی انجام نگرفت و در این دوره نیز پیگیریهای لازم را انجام می‌دهیم.

وی با تأکید بر رفع موانع تولید و صادرات، گفت: بخشی از مشکلات بیکاری کشور مربوط به همین موانع تولید و صادرات است، کمتر از 50 درصد بنگاه‌های تولیدی، شهرک‌های صنعتی و کارخانجات فعال هستند که با ظرفیت زیر 40 درصد کار می‌کنند و پایش انجام گرفته توسط استانداری هم تأیید کننده این موضوع است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha