به گزارش ایسنا، مسعود گرگیج با بیان این مطلب افزود: پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت 24 هزار تن انبه از بیش از2 هزار هکتار باغهای استان برداشت شود که 10 درصد بیشتر از پارسال است.
وی با بیان اینکه تغذیه مناسب درختان، مبارزه تلفیقی با آفات و شرایط مساعد آب و هوایی علت این افزایش تولید است، بیان کرد: محصول برداشت شده علاوه بر مصرف استان به استانهای تهران، اصفهان و کرمان فرستاده میشود.
گرگیج با اشاره به اینکه شهرستانهای میناب و رودان از مناطق مهم تولید انبه در هرمزگان است، افزود: لانگرو، سندری، آلفاسو، مشک و عروس از ارقام انبه در هرمزگان است.
وی با بیان اینکه برداشت انبه در هرمزگان از اوایل اردیبهشت با انبه نارس آغاز میشود و تا اواخر مرداد به پایان میرسد، خاطرنشان کرد: انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ، بی، سی، کربوهیدراتا، اسیدهای چرب، پروتینها، اسیدهای عالی، مواد معدنی و ضد سرطان است.
انتهای پیام
نظرات