• چهارشنبه / ۳۰ تیر ۱۳۹۵ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 95040118072
  • منبع : نمایندگی گیلان

گیلان قطب تولید گوشت قرمز صنعتی در کشور

گیلان قطب تولید گوشت قرمز صنعتی در کشور

ایسنا/گیلان مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: استان گیلان تنها استان در سطح کشور است که گوشت قرمز در آن فقط از کشتارگاه‌های صنعتی تأمین می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر «سهراب عاقبتی» امروز در جلسه دامپزشکی گیلان از استحصال بیش از 4319 تن گوشت قرمز از کشتارگاه‌های صنعتی دام استان تحت نظارت دامپزشکی خبر داد.

وی افزود: مقادیر گوشت قرمز استحصالی حاصل نظارت بازرسان دامپزشکی بر کشتار 24 هزار و 100 رأس دام بزرگ(گاو و گاومیش) و بیش از 52 هزار و چهار رأس دام کوچک(گوسفند و بز)بوده است.

مدیرکل دامپزشکی استان به شهروندان توصیه کرد هنگام خرید گوشت قرمز به‌ویژه در مناطق ییلاقی پس از اطمینان از رویت مهر دامپزشکی بر روی لاشه دام، نسبت به خرید آن اقدام کنند.

عاقبتی یادآور شد: استان گیلان تنها استان در سطح کشور است که گوشت قرمز در آن فقط از کشتارگاه‌های صنعتی تأمین می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha