احمد سجادی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در خصوص ثبت نشان جغرافیایی سنگ تراورتن محلات، اظهار کرد: نشان جغرافیایی بیانگر این مهم است که یک محصول به کدام منطقه جغرافیایی تعلق دارد و در واقع جغرافیای محل تولید را مشخص میکند.
وی با بیان اینکه نشان جغرافیایی سنگ تراورتن محلات با توجه به حجم و کیفیت و نامش ثبت میشود، افزود: لوگو یکی از مدارکی است که برای ارائه به اداره ثبت مالکیتهای معنوی مورد نیاز است، بر این اساس ذینفعان در حوزه سنگ به اجماع رسیدهاند و لوگوی مدنظر را انتخاب کردند و با سایر مدارک و مستندات برای اداره ثبت مالکیتهای معنوی ارسال میشود.
فرماندار شهرستان محلات جلوگیری از تقلب و فراهم کردن پیگیریهای قانونی هرگونه تخلف و تبلیغ و شناسنامهدار کردن سنگ تراورتن را از مزیتهای ثبت نشان جغرافیایی عنوان کرد.
سجادی در ادامه با اشاره به وجود حدود 70 معدن سنگ تراورتن در شهرستان محلات، ذخیره معدنی این معادن را 20 میلیون تن عنوان کرد و گفت: حدود 250 کارخانه فراوری سنگ در محلات وجود دارد که این تعداد، سالانه حدود دو میلیون مترمربع سنگ تولید میکنند.
فرماندار محلات با بیان اینکه اقتصاد اول شهرستان محلات بر مبنای سنگ است، ادامه داد: بالغ بر 6 هزار نفر در حوزه سنگ محلات فعالیت دارند و حدود 60 درصد مردم شهرستان از طریق صنعت سنگ ارتزاق میکنند.
انتهای پیام
نظرات