اردشیر شهرکی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: هزار و 50 هکتار سطح زیر کشت محصول زردآلو است که از این رقم 815 هکتار بارور و بقیه غیر بارور می باشد.
وی ادامه داد: سال گذشته هزار و 12 هکتار سطح زیر کشت زرد آلو بوده که هفت هزار و 800 تن در آن تولید انجام شده است.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی عنوان کرد: این محصول بیشتر در شهرستان های زاهدان، خاش و میرجاوه تولید و به شهرستان های همجوار نیز صادر می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش نیز در این رابطه افزود: 570 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان مربوط به کشت زردآلو است که از این رقم 470 هکتار بارور و 100 هکتار غیر بارور می باشد.
طوقی با بیان اینکه این میوه بیشتر مصرف تازه خوری دارد خاطر نشان کرد: برداشت این محصول از نیمه خرداد آغاز وتا پایان تیر ماه ادامه دارد که این میوه حدودا 10 روز زودتر از سایر استان ها وارد بازار مصرف میشود.
وی عنوان کرد: پیش بینی می شود از این سطح زیر کشت امسال شش هزار و 580 تن زرد آلو تولید شود.
وی بیان کرد: امسال 10هزار اصله نهال به صورت یارانه بین کشاورزان توزیع شده است. همچنین 50 هکتار به سطح زیر کشت این محصول اضافه شده است.
طوقی تصریح کرد: همزمان با برداشت زرد آلو برداشت سایر محصولات نظیر آلو، هلو، انجیر، شاه توت، بادام و گردو نیز در شهرستان خاش آغاز می شود.
انتهای پیام
نظرات