• جمعه / ۱۱ تیر ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 95040105901
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان اعلام کرد:

پیش‌بینی برداشت ۲۲ هزارتن انبه در هرمزگان

پیش‌بینی برداشت ۲۲ هزارتن انبه در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : تاکنون ۱۴هزار و ۸۰۰ تن انبه از باغ های استان برداشت شده است.

به گزارش ایسنا، مسعود گرگیج در جمع خبرنگاران، افزود: محصول امسال به دلیل کنترل بیماری ها، نسبت به سال قبل ۵ درصد افزایش می‌یابد.

وی تصریح کرد: سطح زیر کشت انبه در هرمزگان 2800 هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح حدود ۲۲ هزارتن محصول برداشت شود. عمده مناطق تولید انبه در شهرستان های بندرعباس، میناب و رودان است. محصولات برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استان های تهران واصفهان ارسال می شود. سندری و لانگرا، سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک و هلیلی از مهم ترین ارقام کشت شده در هرمزگان هستند.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه 30 درصد از محصول تولید شده برای تازه خوری و تهیه ترشی بصورت کال(سبز) از اردیبهشت ماه تا اوایل خرداد برداشت می شود، ادامه داد: پودر انبه، تهیه ترشی و آب انبه از مهم ترین مزایای تولید این محصول است.

وی با اشاره به اینکه  هرمزگان رتبه نخست را به دلیل سطح کشت و میزان تولید در کشور دارد، عنوان کرد: میوه انبه دارای ویتامین A وC  است و برای کم خونی، یبوست و التهاب معده مفید است و خاصیت ضد سرطانی نیز  دارد.

گرگیج در پایان گفت: فصل برداشت انبه از اوایل خرداد، آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد.



انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha