به گزارش ایسنا، مسعود گرگیج در جمع خبرنگاران، افزود: محصول امسال به دلیل کنترل بیماری ها، نسبت به سال قبل ۵ درصد افزایش مییابد.
وی تصریح کرد: سطح زیر کشت انبه در هرمزگان 2800 هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح حدود ۲۲ هزارتن محصول برداشت شود. عمده مناطق تولید انبه در شهرستان های بندرعباس، میناب و رودان است. محصولات برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استان های تهران واصفهان ارسال می شود. سندری و لانگرا، سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک و هلیلی از مهم ترین ارقام کشت شده در هرمزگان هستند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه 30 درصد از محصول تولید شده برای تازه خوری و تهیه ترشی بصورت کال(سبز) از اردیبهشت ماه تا اوایل خرداد برداشت می شود، ادامه داد: پودر انبه، تهیه ترشی و آب انبه از مهم ترین مزایای تولید این محصول است.
وی با اشاره به اینکه هرمزگان رتبه نخست را به دلیل سطح کشت و میزان تولید در کشور دارد، عنوان کرد: میوه انبه دارای ویتامین A وC است و برای کم خونی، یبوست و التهاب معده مفید است و خاصیت ضد سرطانی نیز دارد.
گرگیج در پایان گفت: فصل برداشت انبه از اوایل خرداد، آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد.
انتهای پیام
نظرات