• سه‌شنبه / ۸ تیر ۱۳۹۵ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 95040104239
  • منبع : نمایندگی زنجان

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی زنجان:

بیش از 50 درصد تاسیسات آب روستایی زنجان فرسوده است

بیش از 50 درصد تاسیسات آب روستایی زنجان فرسوده است

ایسنا/زنجان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان زنجان تاکید کرد: بیش از 50 درصد تاسیسات آب روستایی فرسوده است.

محمدحسین مهانفر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان در خصوص فرسودگی تاسیسات در شرکت آب و فاضلاب، گفت: بالغ بر 50 درصد تاسیسات فرسوده است، ولی با توجه به اولویت‌بندی انجام شده آبرسانی به روستاهای فاقد امکانات در اولویت قرار دارد.

وی در خصوص روستاهای تحت پوشش آبرسانی در استان، اظهار کرد: در این راستا آبرسانی به 142 روستا با اعتبار 125 میلیارد تومان مورد توجه قرار گرفته است. همچنین 556 روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی قرار دارد.

این مسوول خاطرنشان کرد: سایر روستاها که تحت پوشش نیستند یا در اولویت‌بندی جمعیتی این شرکت نبوده و روستاهای زیر 20 نفر خانوار هستند و یا اهالی روستا تمایلی به لوله‌کشی آب ندارند و آب موردنیاز از راه‌های دیگر تامین می‌شود، ولی باید تاکید کرد در هر صورت آب با کیفیت در اختیار روستاییان قرار می‌گیرد.

وی در خصوص مشارکت روستاییان در پروژه‌های آبرسانی، تصریح کرد: برخی فعالیت‌های آبرسانی در سال‌های 92 و 93 به صورت مشارکتی انجام شد ولی شاهد مشکلاتی در این زمینه بودیم لذا مطالعاتی در این زمینه انجام گرفت و نتایج آن بررسی شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان زنجان عنوان کرد: هر مجموعه‌ای که تمایل به مشارکت داشته باشد مبلغ مورد نظر خود را به خزانه دولت واریز کرده و مشارکت وی به صورت قانونی انجام شود که امیدواریم با حضور و مشارکت خیرین در این زمینه بتوان پروژه‌های بیشتری انجام داد.

مهانفر تاکید کرد: نمی‌توان ادعا کرد که در همه روستاها به صورت 24 ساعته آب وجود دارد ولی قطعا آب مصرفی روستاها مناسب و با کیفیت است. همچنین برای تامین آب فعالیت‌هایی همچون مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز و برداشت غیرمجاز آب باید انجام گیرد زیرا حتی یک درصد از این برداشت‌های غیرمجاز می‌تواند آب چند روستا را تامین کند.

وی اعلام کرد: متاسفانه تاکنون شاهد روندی سنتی در فعالیت‌های عملکردی و برخورد با متخلفان و مشترکان غیرمجاز و مشترکان پرمصرف بوده‌ایم ولی پس از این باید روند درستی انتخاب شود تا حقی از سایر مشترکان و انفال ضایع نشود؛ البته باید تاکید کرد عملکرد ارشادی در اولویت بوده و پس از آن به صورت قهری برخورد خواهد شد. در این راستا تا دو ماه آینده پایشی برای فعالیت‌ها و مشترکان و تاسیسات آب و فاضلاب روستایی انجام خواهد گرفت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان زنجان در خصوص اعتبارات نگه‌داری تاسیسات، گفت: سال 92 اعتبارات نگهداری تاسیسات صفر بود ولی در سال 93 مسوولان مجاب شدند که اعتباری برای این موضوع باید اختصاص یابد و در سال 94 نیز این اعتبارات افزایش یافت لذا نگهداری از تاسیسات نیز از فعالیت‌های این شرکت است.

وی اعلام کرد: بر اساس پایشی که در سال 93 انجام گرفته است شهرستان خرم‌دره بیشترین و شهرستان زنجان کمترین مصرف آب را داشته است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha