دبیر اجرایی چهارمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با تشریح اقدامات صورت گرفته طی برگزاری سه دوره جشنواره، اولویت این دوره را برجسته شدن از نظر رسانهای و پرداختن رسانههای مختلف به آن دانست و عنوان کرد: در این راستا از ظرفیت فعالان رسانهای در میناب و مرکز استان استفاده میشود.
وحید مکیزاده تصریح کرد: برابر هماهنگیهای صورت گرفته قرار است این جشنواره از گستره شهرستانی و استانی فراتر رفته و در سطح ملی نیز مطرح شود.
وی به حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور همزمان با آغاز به کار جشنواره انبه و یاسمین گل اشاره کرد و افزود: تداوم تلاشهای فعالان محیط زیست میناب و تشکل مردم نهاد نگاه بانان جلگه میناب در زمینه توجه به رفع بحران آب در میناب، زمینه حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در این شهرستان را فراهم کرد.
این فعال اجتماعی در ادامه به بیان مشکلات جوامع محلی و قشر باغدار و کشاورز در میناب پرداخت و خاطرنشان کرد: جامعه محلی میناب از مشکلات زیادی رنج میبرد و باید برای آن چارهای اندیشید.
وی با بیان این که جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل به سمتی میرود که موقعیت اقتصادی مناسبی را برای مردم میناب فراهم کند، اضافه کرد: پیاده سازی راهبرد توسعه اقتصاد محلی یکی از اهداف مهم جشنواره است و در این راستا در تلاش هستیم تا باید فضا را به سمتی ببریم که سرمایه گذاری محلی یقین پیدا کند که صنعت باغداری مفید و مناسب است.
مکی زاده فراهم کردن زمینه برای برپایی هفته گردشگری میناب را یکی دیگر از اهداف جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل دانست و عنوان کرد: مردم شهرستان میناب کمترین بهره را از حوزه گردشگری میبرند، متاسفانه در شهرستان میناب با تمامی پتانسیلها و ظرفیتهای موجود، هنوز ساختار مناسبی برای فعالیتهای گردشگری وجود ندارد.
وی معرفی و تقویت ظرفیتهای میناب در حوزههای مختلف و تشویق و ترغیب چهرههای موفق و فعال در زمینه باغداری به کاشت محصولات بومی منطقه را از دیگر اهداف جشنواره عنوان کرد و گفت: زیباییهای میناب جلوهای از زیبایی و حکمت خلقت است و باید آن را به سراسر جهان معرفی کرد.
مکی زاده به اهمیت ویژه میناب یا هرمز کهنه به لحاظ تاریخی و باستان شناسی اشاره کرد و گفت: پرداختن به تاریخ و فرهنگ تمدن میناب(هرمز کهنه) از مباحث و موضوعات محوری جشنواره چهارم است.
وی زمان برگزاری چهارمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل را 21 تیر تا 24 تیرماه جاری عنوان کرد و افزود: این جشنواره با شعار "میناب شهر شور و شادی: برگزار میشود.
دبیر اجرایی چهارمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین سمینار یک روزه میناب شناسی و نکوداشت یکی از مفاخر فرهنگی میناب، برگزاری روز خانواده، مسابقه نقاشی ویژه کودکان، نورافشانی قلعه هزاره و مسابقه عرضه محصولات خانگی با اولویت فرآوردههای انبه را از دیگر برنامه این این جشنواره ذکر کرد.
مکی زاده افزود: برگزاری بازیهای بومی محلی، برگزاری آیینهای میناب به شکل نمادین تحت عنوان "شب آیین میناب"، شعرخوانی و ضربالمثل خوانی بومی از دیگر برنامههای چهارمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل در میناب است.
وی اظهار کرد: آئین پایانی جشنواره نیز با محوریت نکوداشت یکی از مفاخر علمی میناب برگزار میشود.
مکی زاده در پایان خاطرنشان کرد: انتشار ویژه نامه 12 صفحه ای جشنواره با تیراژ پنج هزار نسخه در سطح استان و شهرستان میناب و اجرای سمفونی "مینو گلستونن" از برنامههای جنبی چهارمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل در میناب است.
انتهاي پیام
نظرات