• سه‌شنبه / ۸ تیر ۱۳۹۵ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95040104108
  • خبرنگار : 71089

نام میانمار در گزارش جدید آمریکا درباره قاچاق انسان گنجانده می‌شود

نام میانمار در گزارش جدید آمریکا درباره قاچاق انسان گنجانده می‌شود

مقامات آمریکایی اعلام کردند: آمریکا در نظر دارد که در لیست بدترین کشورهای سرکوبگر جهان از نظر وضعیت حقوق بشر، نام میانمار را بگنجاند، واشنگتن این اقدام را در راستای واداشتن دولت جدید میانمار به انجام اقدامات بیشتر درباره کودک سربازان و نیروی کارگر کشورش انجام می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، قرار است گزارش سالانه درباره وضعیت قاچاق انسان در جهان تحت نظارت وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه منتشر شود.

همچنین یکی دیگر از اهداف انجام این اقدام از سوی آمریکا ارسال این پیام است که واشنگتن درباره آزار و اذیت اقلیت مسلمان روهینجا در میانمار نگران است.

آنگ سان سو چی برنده جایزه نوبل و رهبر جدید میانمار از سوی جامعه بین‌الملل به دلیل نادیده گرفتن اقلیت روهینجا مورد انتقاد قرار گرفته است.

پیشتر سوچی به گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل گفته که دولت او از استفاده از کلمه "روهینجا" برای توصیف اقلیت مسلمان سرکوب شده در شمال غرب این کشور خودداری خواهد کرد.

به گفته گروه‌های حقوق بشری، حزب حاکم رهبر دموکراسی‌خواه میانمار قصد دارد محدودیت‌های آزادی بیان که از سوی خونتای سابق اعمال شده، حفظ کند.

این اقدام تنبیه آمیز آمریکا در حالی انجام می‌شود، که واشنگتن تلاش می‌کند از میانمار به عنوان مهره‌ای برای خنثی کردن ادعای‌های پکن در دریای چین جنوبی استفاده کند.

آمریکا در پی بروز برخی تغییرات در ساختار سرکوبگرانه حکومتی میانمار در تحریم‌های طولانی مدت خود علیه این کشور انعطاف به خرج داد با این حال واشنگتن هنوز هم تجارت با شرکت‌هایی را که اکثر سهام آنها نظامی بوده و یا در لیست سیاه وزارت خزانه داری قرار دارند، ممنوع می‌داند. آمریکا همچنین مبادلات تسلیحاتی و خرید و فروش پشم و یاقوت را با میانمار ممنوع کرده است.

در این میان برخی از دیپلمات‌های آمریکایی خواهان تمجید از میانمار به دلیل اصلاحات اخیر انجام شده از سوی دولت جدید این کشور هستند اما کارشناسان حقوق بشر آمریکا بر این باورند که این اقدامات برای جلوگیری از قاچاق انسان و بهبود وضعیت حقوق بشری در این کشور به خصوص در قبال اقلیت مسلمان کافی نیست.

چندی پیش، دفتر حقوق بشر سازمان ملل در گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر اقلیت‌ها در میانمار اعلام کرد که متوجه  "الگوی نقض گسترده حقوق بشر علیه اقلیت روهینجا شده است که حاکی از حملاتی گسترده یا سیستماتیک بوده و احتمال اثبات ارتکاب جرم علیه بشریت از سوی آنها در یک دادگاه را افزایش می‌دهد".

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha