• دوشنبه / ۷ تیر ۱۳۹۵ / ۰۵:۳۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 95040103579
  • خبرنگار : 71533

ناطق نوری: در ۳۷ سال گذشته در بسیاری از مسائل سیر قهقهرایی داشته‌ایم

ناطق نوری: در ۳۷ سال گذشته در بسیاری از مسائل سیر قهقهرایی داشته‌ایم

رئیس دفتر بازرسی ویژه رهبری گفت: در ٣٧ سال گذشته در بسیاری از مسائل سیر قهقهرایی داشته و با این وضعیت نمی‌توانیم ادعا کنیم که برای دیگران الگو هستیم.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر ناطق نوری طی سخنانی در مراسم احیای شب بیست‌ویکم ماه رمضان در حرم امام خمینی (ره) با اشاره به این که علی (ع) در طول حیاتش هیچگاه جز برای رضای خدا دست به عمل نزد، گفت: علی (ع) اول کسی است که از میان مردان به اسلام ایمان آورد و از همان عنفوان جوانی تا شبی که به شهادت رسید، هرگز نمی‌بینیم که جز برای رضای خدا سخنی بر زبان آورده یا شمشیری زده باشد.

وی با بیان این که فریاد و سکوت امیرالمؤمنین (ع) نیز بر مبنای رضایت خداوند بوده است، ادامه داد: علی (ع) اگر ۲۵ سال سکوت کرد، برای خدا و به دلیل احساس مسئولیتی بود که در برابر اسلام حس می‌کرد و همان طور هم اگر پس از خلیفه سوم،  خلافت را قبول می‌کند، به دلیل همان وظیفه الهی و احساس مسئولیت است.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رهبری با اشاره به سخنان امام علی (ع) در خطبه سوم نهج‌البلاغه اظهار کرد: علی (ع) از حق خود برای حکومت به نفع حق بالاتری که بقای اسلام است، می‌گذرد و ۲۵ سال مسئولیت خود را همین می‌داند تا جایی که وقتی پس از خلیفه سوم مردم از او می‌خواهند که خلافت را بر عهده بگیرد، با مردم اتمام حجت می‌کند و سپس این دعوت را می‌پذیرد.

ناطق نوری ادامه داد: علی (ع) اهل تعارف نبود و صریحا به مردم اعلام کرد که اگر بیاید، عدالت را در تمامی امور اجرا خواهد کرد و بر ریخت و پاش‌های گذشته صلوات نخواهد فرستاد بلکه چنانچه عده‌ای سهم بیت‌المال را مهریه زنان خود کرده باشند هم، آن را به خزانه بازگرداند.

وی با یادآوری این نکته که عدالت‌طلبی امام علی(ع) سبب به شهادت رسیدن ایشان شد، گفت: علی (ع) چون با ثروت‌های بی‌حساب و کتاب برخورد کرد و کوشید تا عدالت را حاکم کند، دشمنان فراوانی پیدا کرد و از هر سو فریادهایی علیه ایشان بلند شد تا جایی که در طول چهار سال حکومت مجبور به انجام سه جنگ با مسلمانان شد.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رهبری تاکید کرد: این که انسان بنده ثروت و قدرت نباشد و به حق‌طلبی و حق‌گویی مبادرت کند، همواره برایش هزینه‌های فراوانی دارد و علی (ع) کسی بود که به حق عمل و هزینه آن را نیز پرداخت کرد و از شدت عدالت‌طلبی در محراب نماز به شهادت رسید.

ناطق نوری در بخش دیگر سخنانش با اشاره به فرازهایی از فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر اظهار کرد: اگر می‌خواهیم به معنای واقعی حکومت اسلامی را پیاده کنیم، باید فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر را دستورالعمل خود قرار دهیم و مواضع خود را در انتخاب فرمانداران و مسئولان به فرمان امیرالمؤمنین به مالک نزدیک کنیم.

وی همچنین با طرح پرسش‌هایی از وضعیت امروز جامعه اظهار کرد: امروز استقلال و امنیت داریم و این یک نعمت است اما آیا قدرش را می‌دانیم؟ آیا دستگاه قضای ما اسلامی است؟ آیا در ادارات ما شان مردم حفظ می‌شود؟ چرا مردم باید امثال من را ببینند تا مشکلشان حل شود؟

ناطق نوری ادامه داد: در ٣٧ سال گذشته در بسیاری از مسائل سیر قهقهرایی داشته‌ایم و با این وضعیت نمی‌توانیم ادعا کنیم که برای دیگران الگو هستیم و امروز نیز شاهدیم که مدام این گروه علیه آن گروه حرف می‌زند و آن گروه علیه این گروه، با چنین شرایطی مردم می‌گویند همه اینها خرابند.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رهبری در پایان با انتقاد از فیش‌های حقوقی برخی مسئولان اظهار کرد: از رییس‌جمهور به خاطر پیگیری مساله فیش‌های حقوقی که مختص این دولت هم نیست، تشکر می‌کنم اما خواهش می‌کنم حتی اگر این پرداخت‌ها طبق قانون و آیین‌نامه‌ها بوده، این آیین‌نامه‌های غلط را اصلاح کنید. لایحه‌ای به مجلس بدهید تا مشکل حل شود و کسی حقوق نامتعارف نگیرد؛ چرا که این وضع قابل تحمل نیست و این پرداخت‌ها حتی اگر منشاء قانونی نیز داشته باشد باید اصلاح شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۱۵:۲۹

در مورد دستگاه قضايى, چه عجب يک نفر جسارت و شجاعت به خرج داد و حرف دل مردم رو زد!

avatar
۱۳۹۵-۰۴-۰۷ ۱۹:۳۴

اصلی ترینش اخلاق بوده است.