نیازعلی ابراهیمیپاک در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به افزایش سطح زیر کشت چغندرقند در استان قزوین اظهار کرد: در سال 94، چغندرقند در سطح 2 هزار هکتار در استان کشت شد.
وی افزود: سطح زیرکشت چغندرقند در سال 95 به 3 هزار و 100 هکتار افزایش یافت که از رشد 55 درصدی برخوردار است.
به گفته وی، با برنامهریزیهای انجام شده سطح 4 هزار هکتاری برای کشت این محصول در دستور کار قرار دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید سالانه بیش از 166 هزار تُن چغندرقند در استان قزوین خبر داد.
ابراهیمیپاک با بیان این مطلب که کارخانه قند استان به بخش خصوصی واگذار شده است، عنوان کرد: در توسعه تولید شکر و کشت چغندرقند، کارخانه قند نقش بسزایی داشته و باید قیمت خرید چغندرقند از کشاورزان را بهموقع پرداخت کند.
وی ادامه داد: با توجه به میزان تولیدات چغندرقند امیدواریم طی سالهای آینده بتوان به مرز خودکفایی در تولید این محصول دست یافته و صادرات را نیز توسعه ببخشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ابراهیمیپاک گفت: در زمینه کشت چغندرقند عدم استفاده بیرویه از اراضی کشاورزی باید مدنظر کشاورزان قرار گیرد چراکه این امر در آینده موجب صدمه و آسیب رساندن به خاک خواهد شد.
انتهاي پیام
نظرات