• یکشنبه / ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ / ۰۳:۴۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 95032917517

برقراری ارتباط با بیگانگان فضایی 1500 سال طول می‌کشد

برقراری ارتباط با بیگانگان فضایی 1500 سال طول می‌کشد

ستاره‌شناسان دانشگاه کورنل بر این باورند که انسان‌ها تا 1500 سال آینده با بیگانگان فضایی تماس نخواهند داشت.

به گزارش سرویس علمی ایسنا به نقل از سی‌ان‌ان، محققان به واسازی پارادوکس فِرمی پرداخته و آن را با اصل حد وسط برای ایجاد یک معادله جدید ترکیب کردند. این معادله نشان داد حیات بیگانه تا مدتهای مدید و به احتمال زیاد، بیش از 60 نسل دیگر با زمینیان ارتباط برقرار نخواهد کرد.

پارادوکس فرمی یک تناقض است که دانشمندان و طرفداران حوزه علمی-تخیلی را از مدتها پیش گیج کرده است. اگر میلیون‌ها سیاره شبه زمینی در کهکشان وجود داشته باشد، چرا هنوز هیچ موجود بیگانه‌ای با زمینیان تماس نگرفته و از سیاره ما دیدن نکرده است؟

نظریه حد وسط از سوی دیگر توسط سقراط در قرن 16 مطرح شد و توضیح می‌دهد که هیچ چیز ویژه‌ای در مورد بشریت وجود ندارد؛ خصوصیات فیزیکی زمین منحصربفرد نیست و فرآیندهای طبیعی آن در سراسر کیهان بطور انبوهی وجود دارد. اما بیگانگان تا مدتها نخواهند توانست با ساکنان زمین ارتباط برقرار کنند.

بشر از مدتها قبل در جستجوی حیات بیگانه بوده و طی چندین دهه گذشته، سیگنال‌هایی را از طریق برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی به فضا ارسال کرده است که با سرعت نور حرکت می‌کنند. به باور محققان،‌ موجودات فرازمینی احتمالا این سیگنال‌ها را غیرقابل فهم خواهند یافت و نیاز دارند که امواج نوری را به صوت تبدیل کرده و سپس 3000 زبان بشر را برای درک پیام بررسی کنند.

این سیگنال‌های ارسالی با هر سرعتی قرار است به ستارگان در فاصله 80 سال نوری از خورشید برسند و ماموریت کپلر ناسا نشان داده که برخی از آن‌ها به 2326 سیاره فراخورشیدی تائید شده رسیده‌اند.

به گفته محققان، باید اجازه داد این سیگنال‌ها به نیمی از سیستم‌های ستاره‌ای کهکشان راه شیری برسند تا حیات بیگانه بتواند آن‌ها را پیدا کند. حتی در آن زمان نیز ممکن است درصد کوچکی از حیات بیگانه بتواند پیام انسان‌ها را درک کرده و پاسخ دهد.

این تحقیق در پانزدهمین نشست انجمن نجوم آمریکا در سان‌دیگو ارائه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha