• یکشنبه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 95031713342
  • منبع : مطبوعات

عضو شورای شعر حوزه هنری کودک و نوجوان عنوان کرد

تلاش برای حمایت از همه اهل قلم ادبیات کودک و نوجوان

عضو شورای شعر حوزه هنری کودک و نوجوان گفت: امید است با اجرای طرح‌های پیش روی این شورا، چتر حمایتی ادبیات کودک و نوجوان بر سر همه شاعران و نویسندگان کودک و نوجوان کشور باز شود.

به گزارش بخش ادبیات ایسنا، کمال شفیعی با اشاره به طرح‌های پیش روی شورای شعر کودک و نوجوان در حوزه هنری استان تهران گفت: از اهدافی که نشست‌های شورای شعر کودک و نوجوان دنبال می‌کند این است که چتر حمایتی ادبیات کودک و نوجوان را بر سر همه شاعران و نویسندگان کودک و نوجوان کشور باز کند.

این شاعر کودک و نوجوان افزود: امید است بتوانیم جغرافیای ادبی کودک و نوجوان را تعریف کنیم و برای رسیدن به این هدف بزرگ نیازمند چند فاکتور و زیرساخت هستیم که طی جلسات شورای شعر با کارشناسان محترم برنامه ریزی ها و پیش بینی هایی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در کشور استعداد های ادبی وجود دارد که می بایست استعداد های ادبی حوزه کودک و نوجوان در سراسر استان های کشور ساماندهی شوند. در جلسات شورای شعر پیش بینی شده است که  ساختار آموزش ادبیات کودک و نوجوان را به صورت جدی دنبال کنیم و پس از ساماندهی و شناسایی استعدادها در استان های کشور اقدام به برگزار کارگاه های ادبی خواهیم کرد و استادان به کارگاه های منتج به تولید آثار ارزشمند ادبی اعزام شوند.

کمال شفیعی در خصوص چاپ آثار تولید شده در این شورا گفت: سیاستی که برای چاپ آثار در نظر گرفته شده این است که به سمت کیفی بودن حرکت کنیم و سعی می کنیم آثاری که با برند کودک و نوجوان تولید می شود از یک کیفیت بسیار خوب برخوردار باشد و فاصله تولید تا چاپ و توزیع بسیار کوتاه خواهد بود.

عضو شورای شعر حوزه هنری کودک و نوجوان تصریح کرد: در شورای شعر کودک و نوجوان جلسات شعر و داستان نویسی ادبیات برای کودک و نوجوان، آموزش های کارگاهی و ساماندهی بانک اطلاعاتی هنرمندان ادبی حوزه کودک و نوجوان پیش بینی شده است که پس از برنامه ریزی های تکمیلی عملیاتی خواهدا شد.

شفیعی در پایان گفت: با توجه به ضعف در حوزه ادبیات کودک کشور، سعی داریم گروه پژوهشی در این حوزه تشکیل دهیم و  طرح درس و سرفصل هایی را آماده کنیم که در جنبه های مختلف ادبیات کودک و نوجوان به عنوان منبع در تولیدات آینده به کار گرفته شود. همچنین نیاز به یک کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان محسوس است و امید است به سمتی پیش برویم که این کتابخانه را راه اندازی کنیم و از منابع و بانک اطلاعاتی آن در تولیدات بهره مند شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha