جوایز سی و پنجمین دوره قرعهکشی حسابهای قرضالحسنه پسانداز بانک ملت در سال ۱۳۹۴ اعلام شد.
به گزارش سرویس بازار ایسنا، در این دوره از جشنواره حسابهای قرضالحسنه پساندازبانک ملت ۸۵۲ میلیارد ریال جایزه نقدی به سپردهگذاران حسابهای قرضالحسنه تعلق خواهد گرفت.
یکهزار و ۵۵۶ کیلومتر اسکناس ۵۰ هزار ریالی برای 1000 تن به تساوی، 1000کمک هزینه ۳۰ میلیون ریالی خرید صنایعدستی در قالب شهروند/هدیه کارت و ۵۰۰ هزار جایزه نقدی ۷۰۰ هزار ریالی، جوایز این دوره از قرعهکشی حسابهای قرضالحسنه پسانداز بانک ملت خواهد بود.
سی و پنجمین دوره قرعهکشی حسابهای قرضالحسنه پسانداز بانک ملت از ابتدای سال ۹۴ آغاز و امتیاز دارندگان حسابها از آن تاریخ محاسبه میشود.
در قرعهکشی امسال هر ۵۰۰ هزار ریال برای حسابهای ریالی و برای حسابهای ارزی هر ۱۰۰ یورو یا معادل آن به سایر ارزها در هر روز، یک امتیاز دارد و شرط شرکت در قرعهکشی هم حفظ حداقل موجودی در روز قرعهکشی است.
حسابهای قرضالحسنه برای شرکت در قرعهکشی باید حداقل سه ماه متوالی ماندگاری در طول دوره داشته و زمان قرعهکشی نیز مفتوح باشند.
داشتن کد ملی برای اشخاص حقیقی و شناسه ملی برای اشخاص حقوقی و اطلاعات معتبر از اتباع خارجی برای شرکت در قرعهکشی الزامی است.
انتهای پیام
نظرات