• یکشنبه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 94111106810
  • خبرنگار : 71404

با سایت‌های خبری بدون‌مجوز برخورد کنید

با سایت‌های خبری بدون‌مجوز برخورد کنید

مدیرمسوول سایت خبری «نامه نیوز» درباره‌ی افزایش سایت‌های خبری در ایام انتخابات و لزوم ساماندهی پایگاه‌های خبری در چنین ایامی، خواستار همکاری قوه قضاییه در این راستا شد و به این نکته تاکید کرد که مجموعه حکومت حتما باید یک تصمیم قاطع در این زمینه بگیرد.

مدیرمسوول سایت خبری «نامه نیوز» درباره‌ی افزایش سایت‌های خبری در ایام انتخابات و لزوم ساماندهی پایگاه‌های خبری در چنین ایامی، خواستار همکاری قوه قضاییه در این راستا شد و به این نکته تاکید کرد که مجموعه حکومت حتما باید یک تصمیم قاطع در این زمینه بگیرد.

علی پورمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار بخش رسانه ایسنا در ادامه مطلب بالا بیان کرد:‌ بحث فیلترینگ سایت‌های خبری غیرمجاز از مدت‌ها قبل مطرح بوده ولی در حال حاضر اطلاعی ندارم که آیا در این زمینه اقدامی انجام شده است یا خیر؛ اما آنچه که در این زمینه مهم است این است که دولت باید با سایت‌ها و پایگاه‌های خبری بدون مجوز یک برخورد قاطعانه داشته باشد. از طرفی هم قوه قضاییه این موضوع را جدی‌تر پیگیری کند و مجازاتی تعیین کنند تا کسی جرأت نکند سایت غیرمجاز به راه بیندازد. به نظرم این اتفاق باید قبل از انتخابات بیفتد.

وی در ادامه همین بحث اضافه کرد: موضوعی که در حال حاضر ما با آن مواجه هستیم، فضای مجازی است که به راحتی شایعات و یکسری اخبار نادرست را تولید و پخش می‌کند و به نظرم دولت به جای اینکه خیلی روی سایت‌های خبری تمرکز داشته باشد، باید روی بحث فضای مجازی کنترل داشته باشد که به اعتقاد من اگر این اتفاق نیفتد فاجعه می‌شود.

مدیرمسوول «نامه نیوز» سپس پیشنهاد داد: به نظرم کاری که باید در آستانه انتخابات پیش‌رو انجام شود، این است که احزاب و کاندیداها خودشان یکسری کانال رسمی داشته باشند و اخبارشان را در همان کانال‌های رسمی‌شان منتشر کنند و یا در این رابطه به اپیلیکیشن‌های موبایلی که هزینه‌ای هم ندارد و فقط باید در تلفن‌های همراه‌شان نصب شود، رجوع کنند؛ البته شاید این راه حل در انتخابات پیش‌رو جواب ندهد اما بالاخره راه‌های در رویی وجود دارد تا هم هزینه‌های تبلیغاتی کمتر شود و هم اینکه شاهد شایعات کمتری شویم. مردم ما هم به دنبال کاندیداهایی هستند که اهل نوآوری هستند، نه اینکه کاندیداهایی که هزینه‌های سنگینی برای تبلیغاتشان انجام بدهند.

او همچنین تأکید کرد: قوه قضاییه در این زمینه باید تیم عملیاتی قوی شکل بدهد که مقابل شایعه‌پراکنی‌های فضاهای اجتماعی را بگیرد.

پورمحمدی در پایان اظهار کرد:‌ در زمینه نظارت بر سایت‌های خبری حسم این است که معاونت مطبوعاتی در دولت یازدهم رویکرد خوبی داشته، همچنین در بحث شفاف‌سازی هم عملکرد خوبی داشته است اما معاونت مطبوعاتی به تنهایی نمی‌تواند این مشکل را حل کند و قوه قضاییه نیز باید مقابل این ماجرا بایستد. باید یک بار این اتفاق در کشورمان بیفتد تا درباره یکسری سایت‌هایی که پشتشان به جاهایی گرم است، برخوردی انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha