• یکشنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۸:۵۱
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 94032413919
  • منبع : نمایندگی گیلان

رییس سندیکای کارخانجات چای کشور:

کاهش تولید چای طی دو دهه اخیر

کاهش تولید چای طی دو دهه اخیر

ایسنا/گیلان رییس سندیکای کارخانجات چای گفت: به علت تغییر شرایط در یکی دو دهه اخیر، سطح زیرکشت چای در استان‌های گیلان و مازندران به حدود 30 هزار هکتار رسیده و این امر موجب شده که تولید چای به شکل محسوسی کاهش یابد و به ناچار برای جبران کسری باید واردات هم صورت گیرد اما معتقدم باید در گام نخست از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های داخلی کشور نیز به خوبی بهره برد.

رییس سندیکای کارخانجات چای گفت: به علت تغییر شرایط در یکی دو دهه اخیر، سطح زیرکشت چای در استان‌های گیلان و مازندران به حدود 30 هزار هکتار رسیده و این امر موجب شده که تولید چای به شکل محسوسی کاهش یابد و به ناچار برای جبران کسری باید واردات هم صورت گیرد اما معتقدم باید در گام نخست از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های داخلی کشور نیز به خوبی بهره برد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گیلان، سیروس آقاجان‌زاده در سمینار کشوری چای که به مدت 2 روز در لاهیجان در حال برگزاری است، چای را یک نوشیدنی پرمصرف در سبد غذایی خانوارها در ایران هم‌چنین در بسیاری از کشورهای دنیا ذکر و اظهار کرد: چای از لحاظ رتبه بعد از آب، در مقام دوم قرار دارد .

وی با اشاره به این‌که چای جایگاه بالایی دارد و برای تهیه آن نیز باید تلاش‌های زیادی را متحمل شد، تصریح کرد: در سیاست‌های کلان کشور درخصوص اهمیت غذایی دو رکن اساسی وجود دارد که عبارتند از تهیه و سلامت غذا.

رییس سندیکای کارخانجات چای کشور در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: به علت تغییر شرایط در یکی دو دهه اخیر، سطح زیر کشت چای در استان‌های گیلان و مازندران به حدود 30 هزار هکتار رسیده و این امر موجب شد تا تولید چای به شکل محسوسی کاهش یابد و به ناچار برای جبران کسری باید واردات هم صورت گیرد، اما معتقدم باید در گام نخست از ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها داخلی کشور نیز به خوبی بهره برد.

وی در پایان با بیان این‌که توجه به کیفیت چای بسیار ارزشمند است، اضافه کرد: برای تولید چای مطلوب و مناسب در کشور ابتدا باید برگ سبز مطلوب با برداشت استاندارد و با شیوه درست به کارخانه‌ها تحویل داده شود و سپس با روش مناسب فرآوری تولید و بسته‌بندی سپس در شرایط مناسب انبارداری تحویل بازار شود.

سمینار کشوری چای به مدت دو روز (24 و 25 خرداد) به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و سندیکای چای شمال در لاهیجان در حال برگزاری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha