• یکشنبه / ۳ خرداد ۱۳۹۴ / ۰۸:۰۷
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 94030301147
  • خبرنگار : 71505

نگرانی ابتکار از پارازیت و وضعیت مبهم آن

نگرانی ابتکار از پارازیت و وضعیت مبهم آن

معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر پیگیری دولت یازدهم درباره بحث نظارت بر پارازیت ها، ابهامات موجود در این بخش را یکی از موانع نظارت و پایش امواج بیان کرد.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر پیگیری دولت یازدهم درباره بحث نظارت بر پارازیت ها، ابهامات موجود در این بخش را یکی از موانع نظارت و پایش امواج بیان کرد.

دکتر معصومه ابتکار در گفت‌وگو با خبرنگار محیط زیست خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست در ورود به بحث آثار زیست محیطی امواج، اقداماتی را برای توانمندسازی در بحث نظارت انجام می دهد و این رویکردی است که دولت یازدهم با جدیت پیگیری می کند. البته در دولت هشتم اقداماتی صورت گرفت که ناتمام ماند.

ابتکار گفت: این دولت از ابتدای روی کار آمدن به این موضوع توجه داشته و به این منظور در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کارگروهی تشکیل شد و طی بررسی ها و جلساتی یک متن مشترک تهیه شده است.

وی افزود: این که موضوع را به تشویش اذهان عمومی تبدیل کنیم فایده ای ندارد، اما باید موضوع پیگیری شود و دولت یازدهم نیز در این زمینه باید شفاف پاسخگو باشد و یا آنکه اعلام کند از حیطه نظارت دولت خارج کرده اند و اختیاراتی ندارد.

ابتکار با بیان اینکه قطعا سازمان حفاظت محیط زیست پیگیر این موضوع خواهد بود، درخصوص اعلام اعداد و رقم نتایج پایش ها در مورد پارازیت ها نیز گفت: کمیته ای خاص بحث پارازیت ها تشکیل شد و پایش هایی را انجام داد، اما در همان زمان اعلام کرد به دلیل عدم قطعیت و نامشخص بودن تعداد مراکز و محل ها نمی توان اعداد و رقم را با قطعیت اعلام کرد.

وی تاکید کرد: در آن زمان آقای واعظی که مسئولیت را در کمیته به عهده داشتند اعلام کردند در این موضوع نگرانی دارند و این امر باید تحت کنترل باشد.

به گفته رییس سازمان محیط زیست، در مسئله پارازیت ها وزارتخانه های ارتباطات و وزارت بهداشت مسئولیت دارند اما ابهامی که در مسئله هست کار را به اینجا رسانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۳-۰۳ ۱۲:۵۴

خانم ابتکار چند روز بره اهواز با گرو خاک نفس بکشه،يه فکري برا ريزگردها که نميذاره ملت نفس بکشن بکنه نگران پارازيت نباشه والا. کلا اين دولت دولت ابراز نگراني هس.چند روز يه بار يه نفر پيدا ميشه ابراز نگراني مي کنه.

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۰۳ ۱۳:۱۱

پارازيت قرار است دقيقا جلوي ديده شدن كدام كانال يا برنامه را بگيرد؟ سريالهاي تركي؟ بي بي سي فارسي؟ وي او اي؟ اين كانالها را كه همه دارند مي بينند، پس پارازيت براي چي؟

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۰۳ ۱۳:۱۹

بالاخره تکليف پارازيت بايد مشخص شود...مردم بايد بدانند موضوع چيست؟

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۰۳ ۱۶:۲۰

اتهام بي‌اساس آلودگي بنزين بمنظور توقف توليد داخلي بس نبود حالا گير دادن به پارازيت . ريزگرد هم که حق مردمه . ولي براي دفاع از سگها بايد راهپيمايي کرد.

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۰۳ ۱۶:۳۴

خانم ابتكار خودتونو خسته نكنيد. فایده نداره

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۰۳ ۲۱:۴۹

اين پارازيتا پدر ملت ودر آورد همه ي اين شبكه هاي ماهواره ايرو هم مثل آب خوردن ار اينترنت و .... ميشه ديد از نظر من محدود كردن اطلاعات تو دنياي امروز كاري بيهوده است

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۰۳ ۲۲:۲۰

موبايل ماهواره ضرر نداره ولي پارازيت ماهواره ضرر داره؟؟؟؟