• پنجشنبه / ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 92112416789
  • خبرنگار : 71505

امسال "ایسنا" هم کنکوری شد

امسال "ایسنا" هم کنکوری شد

تاریخ تاسیس ایسنا موضوع یکی از سوالات آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1393 شد.

تاریخ تاسیس ایسنا موضوع یکی از سوالات آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1393 شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در آزمون کارشناسی ارشد سال 1393 رشته علوم ارتباطات اجتماعی که صبح روز پنجشنبه برگزار شد، در سوال 91 مجموعه سوالات تاریخ معاصر ایران و جهان، زمان تاسیس خبرگزاری ایسنا مورد پرسش قرار گرفت.

به گزارش ایسنا برای این سوال چهار سال پیاپی از 1377 تا 1380 در نظر گرفته شده بود که پاسخ صحیح سال 1378می‌باشد.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)‌ تنها خبرگزاری با هویت دانشجویی و نخستین خبرگزاری غیردولتی ایران پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی محسوب می شود که امتیاز آن در تاریخ 1378/4/2 از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختیار جهاددانشگاهی قرار گرفت.

خبرگزاری دانشجویان ایران با بهره‌گیری از سرمایه‌ی اندیشه، صداقت و با تکیه بر توان، خلاقیت، نوآوری جوانان دانشجو در 13 آبان 1378 با اظهار لطف مقام معظم رهبری خطاب به ایسنا که فرمودند: "اخبار خوب، مفید و امیدبخش مخابره کنید." با هدف اطلاع رسانی صحیح، بهنگام و همه جانبه به صورت آزمایشی و در 16 آذر همان سال مصادف با روز دانشجو به صورت رسمی به عرصه اطلاع‌رسانی گام نهاد.

رسالت اصلی این رسانه خبری از بدو تاسیس تاکنون ایفای نقش دانشگاهیان در توسعه فضای رسانه‌ای کشور و ارتقای آگاهی‌های علمی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، هنری و صنفی با نگاهی دانشگاهی و دانشجویی و شکل‌گیری حلقه واسط بین مسوولان، نخبگان و مردم بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۱۱-۲۴ ۱۳:۰۳

هه چقدر سوال مفهومي پرسيدن دوستان طراح سوال!!!!! اصلا يکي از ملزومات يه دانشجوي ارشد اينه که حفظ کنه ايسنا کي به وجود امد !!!!

avatar
۱۳۹۲-۱۱-۲۴ ۱۷:۲۴

سلام به نظرم ايسنا در تهران خيلي خوب عمل کرده است

avatar
۱۳۹۲-۱۱-۲۴ ۱۷:۲۵

در اين که خبرگزاري ايسنا بي نظير هست شکي نيست. اما يه سوال از بچگي ذهن من رو درگير کرده،اون هم اين سوال هست که... واقعا دانستن تاريخ تولد يه عالم ،دانشمند،حکمران،ظالم،مظلوم، يا پديده ها و اختراعات و اکتشافات اون هم دقيق...چه تاثيري تو زندگي ما داشته؟چرا هميشه تو مدرسه و دانشگاه از ما ميخواستن تاريخ تولد مثلا سعدي و حافظ و يا حتي ازدواج و فوتشون رو به جاي مطالعه ي عميق تر آثارشون حفظ کنيم الان هم چون به کارمون تو تمام اين سالها نيامده از ياد ببريم؟ تاريخ تولد محمود غزنوي اين روزها چه به کار ما مياد؟

avatar
۱۳۹۲-۱۱-۲۴ ۱۷:۴۶

چه سوال مهمي! واقعا طراح اين سوال داره تلف ميشه تو اين کشور

avatar
۱۳۹۲-۱۱-۲۵ ۰۰:۴۳

چرا اينقدر از اين مسئله ذوق کرده ايد؟ اين رفتار اصلا در شان ايسنا نيست. متاسفم.

avatar
۱۳۹۲-۱۱-۲۵ ۰۱:۲۸

در جواب وحيد: اگر بدونيم چه کسي کي به دنيا اومده يا چه چيزي دقيقا کي اختراع شده اونموقع در تاريخ وقتي به يک موضوعي برميخوريم با دانستن اونها ميتونيم در تشريح ساختار جامعه و رويدادها و تحليل اون زمان بهتر عمل کنيم. وقتي شما بدوني بمب اتم کي و اولين بار توسط چه کشوري اختراع شده بهتر ميتونيد در مورد اون زمان خاص و تاثيرش توي دنيا (که اواخر جنگ جهاني دوم و بعد از اون بوده) بهتر تحليل کنيد. در مورد ايسنا که چه تاريخي تاسيس شده توي جامعه ايران ميتونيم بفهميم که بعد از اون زمان بوده که فعاليت اجتماعي دانشجويان قبل و بعد از اون تاريخ دستخور چه تغييراتي بوده و آيا تاثير داشته يا نه. حالا به نظرتون دانستن تاريخ مهم نيست؟!

avatar
۱۳۹۲-۱۱-۲۵ ۲۱:۳۶

ايسنا کارش درسته. اتفاقا مشکلات ما بعلت همين عدم اهميتي است که به تاريخ ميديم. ممنون ايسنا