• جمعه / ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۳:۰۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 92052514049
  • خبرنگار : 71480

وزیران پیشنهادی چه تعداد رای موافق، مخالف و ممتنع کسب کردند

وزیران پیشنهادی چه تعداد رای موافق، مخالف و ممتنع کسب کردند

مجلس شورای اسلامی پنج‌شنبه شب و پس از چهار روز بررسی وزیران پیشنهادی حسن روحانی، به پانزده وزیر از هجده وزیر پیشنهادی رای اعتماد داد و سه نفر از وزیران پیشنهادی نیز نتوانستند رای اعتماد نمایندگان مجلس را کسب کنند.

مجلس شورای اسلامی پنج‌شنبه شب و پس از چهار روز بررسی وزیران پیشنهادی حسن روحانی، به پانزده وزیر از هجده وزیر پیشنهادی رای اعتماد داد و سه نفر از وزیران پیشنهادی نیز نتوانستند رای اعتماد نمایندگان مجلس را کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، نمایندگان مجلس شورای اسلامی بعد از بیش از 36 ساعت بررسی صلاحیت 18وزیر پیشنهادی کابینه یازدهم را به اتمام رساندند.بر اساس این نتایج محمدعلی نجفی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، میلی‌منفرد، وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری و سلطانی‌فر، وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان موفق به کسب رای اعتماد نمایندگان نشدند و 15 وزیر باقیمانده به وزارت‌خانه‌های مربوطه‌شان راه یافتند.

مجموع آرای ماخوذه وزیران پیشنهادی به شرح زیر است:

- از مجموع 284 رای، محمدعلی نجفی با 133 رای مخالف، 142موافق و 9 رای ممتنع نتوانست اعتماد مجلس را برای تصدی پست آموزش و پرورش کسب کند.

- محمود واعظی از مجموع 284رای، با رای 218موافق، 45 رای مخالف و 20 رای ممتنع به عنوان وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات دولت یازدهم انتخاب شد.

- سید محمود علوی از مجموع 283 رای ماخوذه نمایندگان، با 227 رای موافق، 38 رای مخالف و 18 رای ممتنع تصدی وزارت اطلاعات را در دست گرفت.

- علی طیب‌نیا گزینه‌ی پیشنهادی رییس‌جمهور برای کرسی وزرات امور اقتصادی و دارایی با 274 رای موافق، ‌3 رای ممتنع و 7 رای مخالف اعتماد نمایندگان برای تصدی این وزرات‌خانه را به دست آورد.

- محمدجواد ظریف گزینه پیشنهادی رییس جمهور برای وزرات امور خارجه دولت یازدهم،‌ با کسب 232 رای موافق، 36 رای مخالف و 13 رای ممتنع در صحن علنی مجلس، اعتماد نمایندگان برای تصدی کرسی وزرات را کسب کرد.

- علی ربیعی، گزینه‌ی پیشنهادی رییس جمهور برای وزرات تعاون کار و رفاه اجتماعی، با 163 رای موافق،‌21 ممتنع و100 مخالف با کسب اعتماد نمانیدگان مجلس نهم به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی خواهد رفت. کل آرا ماخوذه 284 رای بود.

- محمود حجتی که به عنوان وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی از سوی رییس‌جمهور به مجلس معرفی شده بود، با 177 رای موافق، 81 رای مخالف و 26 رای ممتنع، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت.

- حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی به عنوان وزیر دادگستری با 201رای موافق، 19 رای ممتنع و 64 رای مخالف به عنوان وزیر دادگستری کابینه یازدهم از مجلس رای اعتماد گرفت. کل آرا ماخوذه 284 رای بود.

- حسین دهقان که به عنوان وزیر پیشنهادی برای وزارت‌خانه دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح معرفی شده بود، با 269 رای موافق، 10 رای مخالف و5 رای ممتنع، وزیر دفاع شد.

- سید حسن هاشمی با 260رای موافق، 18رای مخالف و6 رای ممتنع برای یک دوره چهارساله به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انتخاب شد.کل آرای ماخوذه در این رای‌گیری 284 رای بود.

- عباس آخوندی با 159 رای موافق، 107 رای مخالف و 18 رای ممتنع به عنوان وزیر راه و شهرسازی دولت یازدهم انتخاب شد.

- محمدرضا نعمت‌زاده که توسط رییس‌جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت به مجلس معرفی شده بود، با 199 رای موافق، 60 رای مخالف و 24 رای ممتنع، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت. کل آرای ماخوذه 283 رای بود.

- جعفر میلی‌منفرد که به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری از سوی رییس جمهور به مجلس معرفی شده بود، با 162 رای مخالف، 105 موافق و 15 رای ممتنع، نتوانست از مجلس رای اعتماد بگیرد.

- رحمانی فضلی از مجموع 284 رای ماخوذه نمایندگان، با 256 رای موافق، 19 رای مخالف و 9 رای ممتنع رای اعتماد نمایندگان مجلس را برای تصدی وزارت کشور به دست آورد.

- بیژن زنگنه،‌ گزینه پیشنهادی رییس جمهور برای وزرات نفت، با 166 رای موافق،‌13 ممتنع و 104 مخالف با کسب اعتماد نمانیدگان مجلس نهم،‌ به وزرات نفت باز گشت.

- حمید چیت‌چیان، وزیر پیشنهادی نیرو با کسب 272 رای موافق، 7 رای مخالف و 5 رای ممتنع از مجموع 284 رای، تصدی وزارت نیرو را در دست گرفت.

- علی جنتی از مجموع 284 رای، با 234 رای موافق، 36 رای مخالف و 12 رای ممتنع برای تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب شد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بررسی صلاحیت مسعود سلطانی‌فر به عنوان وزیر ورزش و جوانان با 117 رای موافق، 18 رای ممتنع و 148رای مخالف به وی رای اعتماد نداد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha