*مرصاد؛افول فروغ جاويدان* عمليات مرصاد کمر منافقين را شکست

نماينده مردم اسلامآبادغرب و دالاهو در مجلس شوراي اسلامي گفت: مرصاد کمر منافقين را شکست و آنها را در مسير زوال قرار داد و بعد از همين دوران بود که اين گروهک در دنيا به عنوان يک گروه تروريستي شناخته و معرفي شد.
دکتر حشمتاله فلاحتپيشه در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،منطقه کرمانشاه، به تحليل ابعاد سياسي عمليات مرصاد پرداخت و با گراميداشت ياد و خاطره شهداي هشت سال دفاع مقدس و اين عمليات غرورآفرين تصريح کرد: مرصاد از اين نظر براي ما نقطه عطفي در تاريخ انقلاب است که آغاز سراشيبي منافقين بود.
وي با تاکيد بر اينکه مرصاد را ميتوان نقطه آغازين زوال منافقين دانست،به بررسي دورههاي مختلف منافقين در ايران پرداخت و اظهار داشت:منافقين در دوره ابتدايي فعاليت خود وارد جمع انقلابيون شدند و درست در زماني که قدرت تمايز كافي سره از ناسره در بين نيروهاي انقلابي وجود نداشت اين افراد به عنوان انقلابيون کاذب فعاليت خود را آغاز کردند.
وي تبديل منافقين از قالب انقلابيون کاذب به گروه تروريستي را دومين دوره فعاليت اين گروهک ارزيابي كرد و افزود:منافقين در اين مرحله به لحاظ شکلگيري ارزيابيها در مورد نيروهاي انقلابي به جهت دارا بودن تفکر التقاطي نتوانستند در انقلاب جاي گيرند و از اين مرحله تروريسم را در پيش گرفتند.
اين عضو کميسيون سياست خارجي و امنيت ملي مجلس با اشاره به خيانت منافقين برعليه مردم ايران در عرصههاي مختلف، سومين دوره فعاليت منافقين را حرکت علني بر عليه مردم ايران دانست و گفت: در اين دوره بود که منافقين با پيوستن به دامن غرب و عراق به عنوان دشمنان اصلي نظام اسلامي حرکت براندازانه خود را آغاز کردند و علنا خيانت خود برعليه مردم و نظام جمهوري اسلامي را در عرصههاي مختلف پيگيري کردند.
فلاحتپيشه با اشاره به فعاليت گروهک منافقين در طول جنگ تحميلي و کمک به اهداف پليد دشمنان در ايران،گناه منافقين در اين زمينه را غيرقابل بخشش دانست و گفت: منافقين در اين دوران از هيچ اقدامي برعليه ملت ايران امتناعي نورزيدند.
وي به پايان جنگ و پذيرش قطعنامه از سوي امام راحل(ره) اشاره و تصريح کرد: بعد از اين واقعه و غافلگيري دشمنان به جهت پذيرش قطعنامه از سوي امام راحل (ره) بود که منافقين با حمايت کامل سر سپردگان خود قصد تجاوز علني به ميهن اسلامي را انجام دادند که با لطف خداوند و مقاومت کم نظير مردم ايران همين مسئله باعث انهدام و نابودي آنها و در نهايت در سراشيبي قرار گرفتن اين گروهک را فراهم آورد.
وي با بيان اينکه منافقين، امروز در عراق در حالت فنا به سر ميبرند، افزود: اولين قانوني که در عراق بسته شد، قانون شوراي حکام عراق بود که در آن بر اخراج هرچه سريعتر منافقين از اين کشور تاکيد شده بود.
فلاحتپيشه با اشاره به نقش مهم و تاثيرگذار مردم مناطق مرزي استان کرمانشاه در مقابله با نيروهاي منافق در سال 67، از آنچه آن را كمتوجهي به اين مناطق ميخواند،انتقاد کرد و گفت:جنگ عراق عليه ايران در اسلام آبادغرب آغاز و به پايان رسيد و متاسفانه عليرغم خدمات بزرگ مردم ايران مناطق به جبهه و جنگ در طول هشت سال و نبرد جانانه با منافقين اين شهرستان اولين شهري بود که از اعتبارات بازسازي محروم شد.
وي با اشاره به حجم جنايات منافقين در شهرستان اسلامآباد غرب و ساير شهرهاي تصرف شده، تجاوز و کشتار زنان و کودکان بيگناه در بيمارستان امام خميني (ره) اين شهر را نماد بزرگ مظلوميت ايران برشمرد و افزود: متاسفانه علي رغم همه اين مسائل به اسلامآبادغرب کمتوجهي ميشود و حتي اين مسئله در برگزاري مراسم در تنگه مرصاد نيز نمود دارد چرا که از مسوؤلان و مردم اين شهر براي گراميداشت ياد و خاطره اين عمليات دعوتي به عمل نميآيد.
اين نماينده مجلس با اشاره به برنامههاي در دست اجرا در راستاي بزرگداشت عمليات مرصاد در شهرستان اسلام آباد غرب، برگزاري مسابقات هشت جانبه کشتي، مراسم يادواره شهدا اسلام آباد غرب و برگزاري جشنواره مرصاد را از مهمترين اين برنامهها نام برد و گفت:نبايد عظمت و بزرگي مرصاد دچار فراموشي شود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات