• دوشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1403022417441
  • منبع : شرکت ملی گاز ایران

توسعه همکاری‌های مشترک ایران و روسیه در فناوری‌های نوین صنعت گاز

توسعه همکاری‌های مشترک ایران و روسیه در فناوری‌های نوین صنعت گاز

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی گاز ایران در دیدار با مقامات فدراسیون انرژی روسیه با تاکید بر اهمیت همکاری‌های دوجانبه بین دو کشور در صنعت گاز، بر لزوم تحلیل دقیق و شناسایی ظرفیت‌ها و فرصت‌های همکاری و هماهنگی بیشتر فیمابین تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، حسینعلی محمدحسینی در نشست مشترک شرکت ملی گاز ایران و فدراسیون انرژی روسیه ضمن اشاره به علاقه‌مندی ایران جهت توسعه روابط میان این شرکت و خانه گاز با روسیه، بر شروع فرآیند هوشمندسازی در زنجیره گاز در ایران اشاره کرد.

وی ضمن استقبال از پیشنهاد فدراسیون انرژی روسیه مبنی بر ایجاد میزگرد و پنل‌های تخصصی در حوزه‌های دیجیتال سازی، هوشمندسازی و رصد و تحلیل داده‌ها در هفته انرژی روسیه و هم‌چنین در کنگره انرژی در سن پترزبورگ روسیه، بر ضرورت شکل‌گیری فعالیت‌ها و اقدامات مشترک تأکید کرد.

محمدحسینی با تأکید بر ضرورت رصد، مطالعه و سیاست‌گذاری بازارهای انرژی جهان در یک مرکز مشترک، بر انتقال تجربیات مشترک در حوزه‌هایی هم‌چون کاهش میزان هدررفت گاز، هوشمندسازی سیستم‌های اندازه‌گیری و ارتقای مقاوم‌سازی تأسیسات گاز در برابر حملات تروریستی و خرابکارانه تأکید کرد.

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی گاز ایران در پایان، به وجود ظرفیت‌های قابل توجه در صنعت گاز ایران جهت صادرات، واردات، پالایش، انتقال گاز و تبیین فعالیت‌های مشترک در این حوزه اشاره و آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ارایه تعریفی درخصوص زمینه‌ همکاری مشترک در این حوزه‌ها را اعلام کرد.

در ادامه این نشست، نمایندگان و مقامات فدراسیون روسیه ضمن ابراز خرسندی از امضای تفاهم‌نامه فی‌مابین با شرکت ملی گاز ایران به عنوان سندی پایه و راهنما، بر لزوم تحلیل دقیق و شناسایی ظرفیت‌ها و فرصت‌های همکاری و هماهنگی بیشتر جهت ایجاد فضاهای همکاری مشترک تأکید کردند.

بنا بر این گزارش، طرف روسی ضمن ابراز علاقمندی جهت تعریف فعالیت مشترک و انتقال تجربیات در حوزه هوشمندسازی سیستم‌های اندازه‌گیری و دیجیتال‌سازی، گفت: با توجه به این‌که زمینه همکاری مناسبی جهت استفاده از فناوری‌های مرتبط در حوزه هوشمندسازی میان دو کشور وجود دارد، روسیه درصدد است تا از طریق هوشمندسازی نسبت به کاهش میزان گاز هدررفت در شبکه انتقال و توزیع بپردازد.

ایجاد یک مرکز تحقیقات و مطالعه مشترک در حوزه گاز، ایجاد هاب‌ گازی در شمال ایران و سوآپ گازی و هم‌چنین تجارت گاز و برق از دیگر محورهای این نشست بود.

در این نشست، طرفین بر ادامه مذاکرات از طریق تشکیل کارگروه تخصصی، قبل از کنگره سن پترزبورگ در روسیه، برای نهایی کردن حوزه‌های هدف همکاری تصریح کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha