به گزارش ایسنا، علیرضا فخاری صبح سهشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۲ در نخستین اجتماع نامزدهای حوزه انتخابیه تهران که در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد، تاکید کرد: نامزدها به میدان آمدند تا اثبات کنند برای داشتن ایرانی آباد چگونه باید برنامه ریزی، هدفگذاری، ریل گذاری و خدمت کرد تا ایران را در جایگاه رفیع خود قرار داد.
وی با بیان اینکه «آنچه به عهده همکاران ما بود تابه امروز به درستی انجام شد و امیدواریم در موضوعات پیشرو خللی پیش نیاید و شاهد فضایی توام با آرامش و رقابت و مشارکت حداکثری و همچنین تامین امنیت و سلامت باشیم»، اظهار کرد: در طول روزهایی که درگیر انتخابات بودیم ضمن انجام وظیفه در زمینه امنیت و سلامت انتخابات به حوزه مشارکت در انتخابات هم توجهاتی داشتهایم و در این زمینه جلساتی با اقشار مختلف مردم برگزار کردیم؛ در این جلسات یکی انتظاراتی که نسل جوان از نمایندگان مجلس مطرح کردند، آشنایی با نظام فکری، آینده پژوهی نمایندگان برای تحقق هدف گذاریهای بسیار مهم بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است.
استاندار تهران ادامه داد: عمده سوال اقشار مختلفی که با آنها جلسه داشتیم این بود که به چه دلیلی رای بدهیم؟ پاسخ این پرسشها، در فکر،تدبر و اراده کاندیداهای انتخابات است؛ داوطلبان انتخابات باید توضیح دهند که مردم باید به اینکه ایرانی قوی داشته باشیم و اینکه از دیکتاتوری و شرایط تحمیلی دیکتاتوری دوری بجوییم، رای دهند. اینکه امروز افکار عمومی برای پذیرش احزاب، دستهجات و گروههای سیاسی در مجلس چه تفسیری دارند و چه آسیبهایی در دوران گذشته و جاری مجلس وارد شده که از طریق آسیب شناسی سهم مشارکت مردم را جبران کنیم نیز از مواردی است که داوطلبان انتخابات باید درباره آن فکر کنند.
فخاری گفت: آنچه افکار عمومی امروز از نمایندگان مجلس توقع دارند، اقناع آنها از برنامهها، هدفگذاریها، جهتدهیها، قولهای عملی، صداقتها و رفتاری شایسته و در تراز جمهوری اسلامی است. امروز همه سوار بر یک کشتی هستیم و باید بتوانیم این کشتی را در مسیر پر تلاطم دریای طوفان زده علیرغم اختلاف نظر و سلیقه در کنار هم و متحد به سر منزل مقصود برسانیم؛ امروز محیط پیرامونی ما آکنده از حوادثی غیرقابل کنترل است و انتخابات آینده آمریکا بر منطقه، تصمیمات و حتی جهتگیریهای ما تاثیر گذار است و انتخابات اروپا نیز تاثیر گذار و تاثیر پذیر است. امروز دنیا به واسطه روابط نزدیکی که ملت ها با هم پیدا کردند نسبت به همدیگر تاثیر گذار و تاثیر پذیر هستند و در این ارتباط مستقیم کنشها و واکنش ها انتظار کنشگری خاصی داریم که اهداف جمهوری اسلامی را به جلو هول دهد؛ اینها انتظاراتی است که با بلوغ سیاسی مردم، انتظار جدید را از مجلس دوازدهم ایجاد میکند.
وی با تاکید بر اینکه «فکر نکنیم که محلس دوازدهم بر همان منوال مجلس یازدهم خواهد بود بلکه از مجلس دوازدهم انتظاری تحول گرایانه وجود دارد»؛ گفت: امروز در مسائل اساسی که در سطح استان مواجهیم موضوعات اقتصادی است و ما باید در زمینه چگونگی مبارزه با تورم و تحول در زیرساختهای اقتصادی پاسخگو باشیم. همچنین در حوزههای فرهنگی و مسایل اجتماعی و حتی در حوزه مهاجرتها و بازگذاری جمعیتی تهران و همچنین تامین زیرساختهای اصلی به ویژه آب باید برنامه داشته باشیم. در افق ۱۴۰۵ جمعیت تهران باید به عددی حدود ۱۰ میلیون ۵۰۰ هزار نفر میرسد اما امروز بالای بر ۱۴ میلیون نفر جمعیت در تهران زندگی میکنند که نشان میدهد مطابق با برنامه نتوانستهایم عمل کنیم؛ به همین دلیل نیز مجلس آینده تکالیف سنگینی بر عهده دارد.
استاندار تهران در ادامه با بیان اینکه «در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس حدود ۹۴ نفر در انتخابات مجلس شورای اسلامی رقابت میکنند.» تاکید کرد: امروز باید بدانیم در شرایطی که ۷ میلیون و ۷۷۰ هزار نفر واحد شرایط داریم، باید چگونه تلاش کنیم که سهم مشارکت عام را به حداکثر و اوج برسانیم. حضور ۱۵ و نیم درصدی خواهران محترمه به عنوان داوطلب انتخابات مجلس نشان از سطح مشارکت بزرگ و وسیع خواهرانی دارد که شایستگی و لیاقت عرضه خدمت خود را در قالب یک نماینده قابل اعتماد به مردم به منصه ظهور رساندند.
فخاری تاکید کرد: اگر قرار باشد ما شعارهای پیشرفت و عدالت را محقق کنیم، اختیارات دولت را کاهش دهیم بدون تعارف از سرپنجه تدبیر نمایندگان استخراج میشود. اگر در جایی خلا وجود دارد یا اینکه در جای فساد تولید میشود نتیجه عدم نظارت مجلس است. مجلس ریل گذار انسان پروری و جایگاه حرکت نسل آینده و تامین کننده نیاز اساسی امروز و آینده کشور است و در یک جمله همانطور که امام گفت، مجلس عصاره ملت است و باید خود را در این تراز نشان دهد.
وی با بیان اینکه «قسم جلاله میخورم که آنچه که مردم تا کنون اراده کردند محقق شدهاست و غیر از این هم نیست چراکه اصوات انقلاب ما مبتنی بر اراده مردم است و اگر اراده و خواست مردم و هدایت امام و رهبری نبود، امروز کشور در این جایگاه قرار نداشت»، تاکید کرد: به عنوان خدمتگذار به اتفاق همکارانشان در فرمانداری تهران دو کار را ما انجام میدهیم دو کار را نیز داوطلبان انتخابات انجام دهند؛ امنیت و سلامت انتخابات را برای داوطلبان انتخابات مجلس با تمام وجود تضمین میکنیم و قول میدهیم که یک رای به یا علیه کسی جابجا نشود و امنیت انتخابات را تا جان سپاری تک تک همکاران عزیزمان تامین کنیم اما انتظار ما این است که حتی در ۳ روز باقی مانده تا انتخابات، مشارکت و رقابت در انتخابات از سوی داوطلبان مورد توجه قرار بگیرد.
فلسفه جلسه امروز مشارکت است؛ هر کدام از داوطلبان باید بتوانند از هزار نفر تا چند هزار نفر را پای صندوقهای رای بیاورند؛ چقدر زیباست که این موضوع را بی نهایت میگوییم. ما در رقابتهای انتخاباتی آمریکا درصد مشارکت ها را دیدیم؛ آیا دنیا نکته خاصی به آنها داشتند؟ خیر چراکه طبیعت انتخابات این است اما چون ما در کوس رقابتی مشارکت حداکثری مردم را به عنوان یک پشتوانه بسیار قوی فرض گرفتیم، اصلا به این امر داریم که این موضوع قدرت آفرین و امنیت آفرین است و میتواند که ضرورتهایی آینده ما را تامین کند.
انتهای پیام
نظرات