• دوشنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۲ / ۱۶:۰۲
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1402101813128
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

شتابدهنده‌ها بیشترین نقش را در فعال‌تر کردن بخش خصوصی در اکوسیستم فناوری دارند

شتابدهنده‌ها بیشترین نقش را در فعال‌تر کردن بخش خصوصی در اکوسیستم فناوری دارند

دستیار معاون علمی رئیس‌جمهور در توسعه زیرساخت‌ها با بیان این‌که شتابدهنده‌ها، بیشترین نقش را در فعال‌تر کردن بخش خصوصی در اکوسیستم فناوری دارند، تاکید کرد: با توجه به اهمیت شتابدهنده‌ها، حمایت از آنها باید به عنوان یک اولویت ملی در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا، گردهمایی دو روزه شتاب‌دهنده‌های منتخب ایران با هدف شبکه‌سازی و اشتراک دانش و تجربه و اطلاع از آخرین حمایت‌ها و امکانات نهادهای دولتی از جمله معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از صبح امروز در تهران آغاز شد.

بررسی دستورالعمل شتابدهنده‌ها، بررسی سیاست‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در این حوزه، اعمال روال جدید ارزیابی، انتقال تجربیات موفق شتابدهنده‌ها، توسعه همکاری‌‎ها و شبکه‌سازی و آموزش و یادگیری از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.

در روز اول ایـن رویـداد (دوشنبه ۱۸ دی ماه)، ضمن معرفی آسانسوری هر یک از شتابدهنده‌ها، محمدجواد صدری مهر، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری و نوآوری در خصوص برنامه‌ها و حمایت‌های دفتر توسعه زیرساخت سخنرانی کرد. 

صدری مهر با اشاره به اینکه این گردهمایی به شبکه‌سازی میان شتابنده‌ها کمک می‌کند، افزود: طی این رویداد شتابدهنده‌ها از آخرین حمایت‌ها و امکانات نهادهای دولتی از جمله معاونت علمی و فناوری و صندوق نــوآوری و شکوفایی مطلع می‌شوند و مقدمات ایجاد فرصت‌های گسترده‌تر برای شتابدهنده‌ها فراهـم می‌شود تا برنامه‌ها و استارتاپ‌های خود را به مراحل بالاتری ارتقاء دهند که در نتیجه، برای جامعه ارزش افزوده ایجاد می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت شتابدهنده‌ها، حمایت از آنها باید به عنوان یک اولویت ملی در نظر گرفته شود.

صدری مهر با بیان اینکه توسعه زیر ساخت زیست بوم فناوری و نوآوری از موضوعات اولویت‌دار معاونت علمی در همه دوره‌ها است، اضافه کرد: امروزه به برکت کوشش‌های انجام شده اکوسیستم نوآوری کشور دارای بخش‌های مختلفی است و در دوره جدید معاونت علمی سعی شده است تا فعالیت این اکوسیستم توسعه یابد؛ حال در صورتی که بخواهیم اکوسیستم فعال فناوری داشته باشیم، تنها راه ما ارتقای بخش‌های خصوصی است و در این راستا مهم‌ترین نقش را در این قسمت شتابدهنده‌ها بازی می‌کنند.

دستیار معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه در دوره قبل معاونت علمی و فناوری، مجوز فعالیت برای زیرساخت زیست بوم نوآوری اعطا می‌شد، اما اکنون این موضوع وجود ندارد، بلکه گواهی صلاحیت به این شتابدهنده ارائه می‌شود و بر اساس آن از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری حمایت می‌شوند، اظهار کرد: شتابدهنده‌های نوآوری در حال بهره‌برداری در صورت صلاحیت متقاضی و با امتیاز کسب شده در شاخص‌های ارزیابی، در قالب سطح ۱ و ۲ مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. مدت اعتبار گواهی صلاحیت صادر شده دو ساله است و تمدید آن بر اساس امتیاز ارزیابی سالانه آنها خواهد بود.

وی در پایان گردهمایی دو روزه شتاب‌دهنده‌های منتخب ایران را نقطه شروعی برای شبکه‌سازی‌های مؤثر میان شتابدهنده‌ها عنوان و ابراز امیدواری کرد که این رویداد ادامه‌دار باشد و بتوانیم برای جامعه تاثیرگذار باشیم.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، گردهمایی شتاب‌دهنده‌های منتخب ایران با برگزاری پنل‌هـای گفت‌وگـو و شبکه‌سـازی تا عصر امروز ادامه یافت.

روز سه‌شنبه در روز دوم نمایندگانـی از معاونت علمـی و فنـاوری ریاسـت‌جمهـوری و صنـدوق نـوآوری و شـکوفایی در خصوص آخریـن تحـولات و حمایت‌هـای مصـوب شـده، سخنرانی می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha