به گزارش ایسنا، احمد وحیدی در حاشیه دیدار با استانداران درباره زمان هیات های اجرایی برای بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس اظهار کرد: بیشتر از ۱۱ هزار نفر در هیاتهای نظارت تایید صلاحیت شدهاند و اکنون انتخابات وارد یک مرحله جدیدی شده است. فرصت اعتراص وجود دارد و کسانی که رد صلاحیت شده یا عدم احراز خوردهاند میتوانند اعتراض کرده و مدارک خود را ارائه دهند.
وی ادامه داد: یک روزنامه خاص از صحبتهای من درباره فرصت بررسی صلاحیتها برداشت اشتباهی کرده است. هیاتهای اجرایی برای بررسی صلاحیتها ۱۰ روز فرصت داشتند و این فرصت کم بود اما در قانون جدید فرصت بیشتری برای بررسی صلاحیتها در نظر گرفته شده است. هیاتهای اجرایی ۱۰ روز و ۵۰ روز هیاتهای نظارت و ۳۰ روز شورای نگهبان فرصت بررسی دارند؛ بنابراین فرصت بررسی صلاحیتها بیشتر شده اما فرصت هیاتهای اجرایی ۱۰ روز بود که آنها شاید فرصت بررسی همه موارد را نداشتند و برای برخی عدم احراز خورده بود. برخی مثلا مدارک پنج سال فعالیت خود را ارائه نکرده و به همین دلیل عدم احراز خوردهاند ولی در ۵۰ روز بعدی فرصت ارائه این مدارک خود را داشتهاند الان هم فرصت اعتراض وجود دارد و شورای نگهبان ۳۰ روز فرصت بررسی اعتراض دارند. برخی بد برداشت کردهاند که من یک جا گفتهام فرصت کم بوده و یک جا گفتهام فرصت کافی بوده است رسانه ها باید به حرفها دقت کنند.
وزیر کشور درباره برگزاری انتخابات الکترونیکی تصریح کرد: بیشتر مراحل 24 گانه انتخابات الکترونیکی برگزار می شود. در روز انتخابات احراز هویت الکترونیکی است. طبق قانون اخذ رای در یک هشتم صندوق ها در حوزه هایی که بیش از یک نماینده دارند، باید الکترونیکی باشد.
وی همچنین درباره جلسه خود با استانداران و وزیر رفاه، اظهار کرد: جلسه امروز با استانداران، وزیر رفاه، معاونین وزارت اقتصاد، سازمان بهزیستی، کمیته امداد، بسیج سازندگی و بانک های مختلف تشکیل شد. موضوع جلسه هم نحوه تخصیص و استحصال منابع پیش بینی شده در بودجه برای قرض الحسنه و تسهیلات اشتغال زا بود. در سال گذشته و امسال در مجموع 180 همت منابع برای اشتغال زایی و قرض الحسنه پیش بینی شده است و بررسی شد که چگونه این منابع وصول شود. همچنین بابت بهبود عملکرد تبصره 18 قانون بودجه تصمیم گیری شد. در سال گذشته و امسال اقدامات خوبی برای اشتغال زایی انجام شده و استفاده بهتر از این ماده قانونی می تواند ظرفیت اشتغال زایی ما را بیشتر کند.
وحیدی با اشاره به تاکید برای ایجاد اشتغال برای همه اقشار، گفت: در این جلسه تاکید شد که توجه بیشتری برای ایجاد اشتغال تحصیل کردگان شود زیرا نرخ بیکاری آنها بیشتر است. پیشنهاد شد که سقف تسهیلات برای اشتغال زایی افزایش یابد که در شورای عالی اشتغال باید به جمع بندی رسیده و تصویب شود. درباره نقش استانداری ها و نهادهای حمایتی در جذب منابع اشتغال زایی همفکری شد تا استانها در جهت توسعه و پیشرفت حرکت کنند.
انتهای پیام
نظرات