به گزارش ایسنا، مجتبی محفوظی در جلسه علنی امروز ( دوشنبه) مجلس در توضیح سوالش از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سوال ما از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این است که چرا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به فرهنگ و برنامه ای برای ارشاد اسلامی توجهی ندارد؟. آیا اساسا این وزارت خانه برنامه ای برای مهار ولنگاری فوق تصور شبکه نمایش خانگی دارد که در حال حاضر اقدام به اشاعه و عادی سازی فحشا و ترویج و تبلیغ فرهنگ غرب گرایانه می کند یا تصورش این است که این موضوع جزء وظایفش نیست؟ اقدامات این وزارت خانه هیچگونه مسمایی برای نام و عنوانش ندارد.
وی خطاب به نمایندگان گفت: احتمالا نمایندگان سریال های خانگی را دیده و یا خبری درباره ولنگاری بیش از حد و تبلیغ ناهنجاری های اجتماعی در شبکه نمایش خانگی شنیده اند؛ پیام های فیلم ها و سریال های شبکه خانگی ضد دین و ضد فرهنگ ایرانی است، مساله فرهنگ را دست کم نگیریم. امروز فرهنگ پاشنه آشیل دشمن برای همه ما است.
وی افزود: باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دنبال فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد. وزیر می گوید که بعد از بررسی ها به فیلم های شبکه خانگی مجوز داده می شود، یعنی آن چه پخش می شود با مجوز این وزارت خانه است. سوال اینجاست آیا زندگی های پر زرق و برق و روابط نامشروع و اشاعه فحشا در فرهنگ ایرانی اسلامی جای دارد که شبکه خانگی آن را ترویج می دهد؟
به گفته محفوظی فیلم های شبکه خانگی پر از برخوردهای غیراخلاقی، فحاشی و ترویج فرهنگ غرب است که در آن کانون خانواده و عادی سازی روابط نامشروع، ترویج انواع ناهنجاری، زندگی اشرافی و خشونت را هدف قرار داده که همه بوی خیانت و نفوذ می دهد.
نماینده آبادان ادامه داد: آقای وزیر میگوید که ترکیه بیش از ۱۵۰ سریال را به ۱۰۰ کشور صادر کرده و ما می خواهیم مثل ترکیه باشیم اما به چه قیمتی؟ ما چه دادیم که فرهنگ ایرانی اسلامی به این جا برسد؟ اقتصاد مهم است اما به چه قیمتی؟
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ابراز امیدواری کرد که با روی کار آمدن دولت جدید، وزیری برای فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب شود که دارای برنامه متقن باشد و اهمیت فرهنگ و ارشاد اسلامی را بداند؛ در این ۸ سال امر به معروف و نهی از منکر تعطیل بود و بحث حجاب و عفاف به فراموش سپرده شد.
انتهای پیام
نظرات