هرساله میلیونها تن پلاستیک به دامان طبیعت انداخته میشود که در طبیعت بازیافت نمیشوند و بسیاری از آنها در زمین و یا اقیانوس دفن میشوند.
هرساله میلیونها تن پلاستیک به دامان طبیعت انداخته میشود که در طبیعت بازیافت نمیشوند و بسیاری از آنها در زمین و یا اقیانوس دفن میشوند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه خراسان و به نقل از ساینس الرت، در این میان راهحلهای امیدوار کنندهای ارائه شده که یکی از این روشها بطریهای خوردنی است. "اری جانسون" دانشجوی ایسلندی، بطری زیستتجدیدپذیری طراحی کرده که شبیه بطریهای پلاستیکی بوده با این تفاوت که بعد از استفاده مشکلی برای محیط زیست ایجاد نمیکند.
جانسون اظهار کرد: بعد از اینکه فهمیدم 50 درصد مواد پلاستیکی در طبیعت رها میشوند در جستجوی روشی برای مقابله با این تهدید محیطی بودم. واقعا چرا از موادی که به راحتی در طبیعت شکسته میشوند و به محیط زیست آسیب نمیرسانند برای ساخت مواد استفاده نمیشود؟
به همین منظور وی از جلبک و پودر آگار برای ساخت استفاده کرد. زمانی که این پودر به آب افزوده شود شبیه ژله شده و در قالب ریخته میشود و تا زمانی که بطری حاوی آب باشد شکل خود را حفظ میکند.
شما میتوانید این بطری را بعد از خالی شدن میل کنید، البته ممکن است به دلیل وجود جلبک قدری شور مزه باشد.
این بطری زیستتجدیدپذیر تنها قطعهای مفهومی بوده و روشی برای ساخت بطریهای جدید خواهد بود. این بطری نمایانگر فکر بیشتر برای طراحیهای آینده خواهد بود.
جانسون افزود: من ادعا نمیکنم این روش بهترین روش برای این مشکل است، اما شروعی امیدوارکننده برای روشهای جدید در این مشکل خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات