با رونمایی ناسا از برنامه ساخت مستعمرات در مریخ، احتمال زندگی در این سیاره تا چند دهه آینده قطعیت پیدا میکند.
با رونمایی ناسا از برنامه ساخت مستعمرات در مریخ، احتمال زندگی در این سیاره تا چند دهه آینده قطعیت پیدا میکند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، به گفته ناسا آغاز عملیات ساخت و ساز کلونیهای پروژه «استقلال از زمین»، نشانی از نزدیک شدن این پروژه به نقطه پایان برنامههای تحقیقاتیاش دارد. طبق گزارش منتشر شده، این پروژه در دهه 2030 خاتمه خواهد یافت.
طبق اسناد و مدارک پروژه سفر به مریخ ناسا، این اکتشاف فضایی شامل برنامهای سه مرحلهای است که اولین مرحله آن «متکی به زمین» است. پس از آن عملیات مربوطه در محیط آزمایشگاهی در اعماق فضا رخ خواهد داد، اما در این مرحله انسان در عرض چند روز به زمین بازمیگردد.
بر اساس اسناد مذکور، مستعمرههای استقلال از زمین به عنوان یک دستاورد جهانی، نشانه یک گذار در توسعه بشریت است چرا که انسان دیگر نه برای بازدید بلکه به قصد ماندن به مریخ سفر خواهد کرد.
انسانها در زیستگاههایی که سالها از جانشان محافظت میکند، در مریخ به کار و زندگی خود ادامه خواهند داد. این سکونتگاهها ملزم به بازدید و نگهداری روزانه هستند.
همچنین بشریت با بهرهبرداری از منابع موجود در مریخ، سوخت، آب، اکسیژن و مواد مورد نیاز ساختوساز را تهیه خواهد کرد و با استفاده از سیستمهای ارتباطی پیشرفته، اطلاعاتش را با تاخیری 20 دقیقهای به زمین ارسال میکند.
اما پیش از وارد شدن به این فاز(مرحله سوم)، مرحله متکی به زمین آغاز خواهد شد. تمامی تحقیقات در این مرحله در ایستگاه فضایی بینالمللی صورت خواهد گرفت و این به آن خاطر است که محققان از نحوه زندگی در فضا در دراز مدت و چگونگی کارکرد تجهیزات آگاهی مییابند.
پس از کسب اطلاعات تکمیلی در مرحله متکی به زمین، پروژه به فاز دوم میرسد. در این مرحله عملیات در اعماق فضا انجام میشود با این تفاوت که محققان با اتکای کمتری به زمین به سفرشان به سوی مریخ ادامه خواهند داد.
انتهای پیام
نظرات