• یکشنبه / ۲۲ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 94062213666
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی تهران

افزایش 200 برابری انتقال ژن به سلول‌های سرطانی Her2 مثبت

دستاورد محققان کشور در جلوگیری از پیشرفت سرطان پستان

دستاورد محققان کشور در جلوگیری از پیشرفت سرطان پستان

محققان پژوهشکده نانوبیوتکنولوژی پژوهشگاه ابن‌سینا در قالب یک طرح تحقیقاتی برای تشخیص و درمان سرطان پستان موفق شدند انتقال ژن به سلول‌های سرطانی Her2 مثبت را تا 200 برابر افزایش‌ دهند.

محققان پژوهشکده نانوبیوتکنولوژی پژوهشگاه ابن‌سینا در قالب یک طرح تحقیقاتی برای تشخیص و درمان سرطان پستان موفق شدند انتقال ژن به سلول‌های سرطانی Her2 مثبت را تا 200 برابر افزایش‌ دهند.

دکتر محبوبه نظری، مدیرگروه تکنولوژی نوترکیب پژوهشکده نانوبیوتکنولوژی پژوهشگاه ابن‌سینا در گفت‌وگو با خبرنگار علمی ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران افزود: این دستاورد گامی در تشخیص زودهنگام سرطان پستان است و امیدواریم که در آینده بتوانیم با انتقال ژن‌های سرکوب کننده تومور به سلول‌های Her2 مثبت از پیشرفت سرطان جلوگیری کنیم.

وی گفت: طرح‌های تحقیقاتی پژوهشکده نانوبیوتکنولوژی پژوهشگاه ابن‌سینا به دو دسته کارهای تولیدی و تحقیقاتی تقسیم‌بندی می‌شوند که عمده کارهای تحقیقاتی این پژوهشکده بر روی سرطان پستان و تخمدان انجام می‌شود.

نظری تصریح کرد: بیمارانی که Her2 مثبت هستند پیش آگهی پایینی دارند و زمانی متوجه بیماری خود می‌شوند که درجه ابتلا آنها بالاست و به همین دلیل درمان آنها سخت، طولانی مدت و اغلب باید شیمی درمانی همراه است.

وی اظهار امیدواری کرد که در آینده محققان این پژوهشکده بتوانند با انتقال ژن‌های سرکوب کننده تومور به ‌سلول های Her2 مثبت از پیشرفت سرطان پستان جلوگیری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha